Adatkezelési tájékoztató

Kik vagyunk

A weboldalunk cĂ­me: https://www.mobilblog.hu.

Célunk, a mobilhírek továbbítása.

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket?

Hozzászólások:

Hozzászólási lehetőség, nincs a mobilblog.hu oldalain.

MĂ©dia:

A honlap látogatói, a honlapon található képeket és anyagokat szabadon letölthetik, és saját célra felhasználhatják. Amennyiben egy kép szerzői jogokkal védett, azt a kép mellett vagy alatt külön jelezzük.

SĂĽtik:

A sütik lejárati ideje 1 év.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak:

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat:

Statisztikai információkat (személyes adatok nélkül) a mobilblog.hu átadhat partnereinek, például hirdető partnereknek.

Az Ön által igénybe vett, vizuális hirdetéseken alapuló Google Analytics funkciókat (pl. remarketing, Google Display hálózati megjelenítési jelentések, a DoubleClick Kampánykezelő integrációja vagy a Google Analytics demográfiai és érdeklődési jelentései).
A látogatók a Hirdetésbeállítások segítségével letilthatják a Google Analytics vizuális hirdetési funkcióit, és személyre szabhatják a Google Display Hálózat hirdetéseit.

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot?

Nem őrzünk személyes adatokat.

Hová továbbítjuk az adatokat

A látogatók által beküldött hozzászólásokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti. De, mert a hozzászólások beküldése egyelőre nem engedélyezett, így jelenleg sehová nem továbbítunk semmit.


Ugrás a tetejére ↑