Mobil hírek Az első Google Pixel 9 Pro renderek kisebb kijelzőt, és új kameraszigetet mutatnak

2024 január 25

0

Az első Google Pixel 9 Pro renderek kisebb kijelzőt, és új kameraszigetet mutatnak

A Google, állítólag a Pixel 9 sorozatú okostelefonok fejlesztésén dolgozik. Ezek a telefonok azok, amelyek várhatóan 2024 második felében debütálnak majd. A közelgő Google Pixel 9 Pro, a Pixel 8 Pro-hoz képest kisebb, és laposabb kijelzővel jelenik meg.

Az okostelefon egy frissített kameraszigettel rendelkezik, amely hármas kamerarendszernek ad otthont. Sokéves hagyományait követve a Google, az év második felében elindítja Pixel zászlóshajóit. A közelgő Google Pixel 9 és Pro okostelefonok, várhatóan jelentős fejlődést hoznak. Most a MySmartPrice együttműködött az OnLeaks-szel, hogy elhozza a magasabb kategóriás 9 Pro okostelefon, 5K felbontású renderképeit. Az ehhez tartozó képeket, a forrásmegjelelölésben találhatod. Az oldalon, egy 360 fokos videót is találhatsz az okostelefonról, amely megmutatja a hamarosan megjelenő zászlóshajó megjelenését, és méreteit.

A neves kiszivárogtató szerint a telefon, körülbelül 6.5 hüvelykes lapos kijelzővel érkezik, amely nem sokkal ugyan, de kisebb az elődjéhez képest. A Google az okostelefont, egy középre helyezett kamerakivágással látja el, a szelfikamera elhelyezésére. A renderképek megerősítik, hogy a 9 Pro, vékony kerettel rendelkezi, a kijelző mind a négy oldalán.

Az OnLeaks megerősíti, hogy a Google lapos kerettel szereli fel az új telefont. Ahogy a renderképek mutatják, a bekapcsológomb és a hangerőszabályzók, a készülék jobb oldalán lesznek. A készülék bal oldala üres lesz, kivéve az antenna jelöléseit. Az USB Type-C port, a hangszórórács és a SIM-kártya tálcája, a készülék alján található.

Pixel 9 Pro adatok:

Az mmWave antennafedél és a mikrofon, a készülék tetején lesz. A közelgő Pixel 9 Pro mérete 162.7 x 76.6 x 8.5 mm lesz, ami a kamera ütközőjével együtt 12.0 mm-re nő. A renderképek azt is jelzik, hogy a Google a hátsó kameraszigetet áttervezte, a Pixel 9 Pro okostelefonnál.

A hármas hátlapi kamerakészlet a standard, széles látószögű kamerás érzékelőn kívül, egy telefotó érzékelőt is tartalmaz. A renderképekek szerint a Google, periszkópos telefotó érzékelővel szereli fel az új okostelefont. A kameraszigeten található nagy érzékelő azt sugallja, hogy a Google valószínűleg felszereli a készüléket a változó rekesznyílás támogatásával. Az új okostelefonnal kapcsolatosan további részleteket, jelenleg nem ismerünk.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑