Mobil hírek Az Infinix GT 10 sorozat a Flipkart kínálatából lesz elérhető

2023 jĂşlius 29

0

Az Infinix GT 10 sorozat a Flipkarton keresztül lesz elérhető

Az Infinix GT 10 sorozat, a Flipkart kínálatából lesz elérhető. A kereskedőnél, már működik egy bemutató oldal. A megjelenéskor, két telefonnak kellene lennie, ezek a GT 10 Pro, és a GT 10 Pro+. Mindkét telefon, úgynevezett Cyber ​​Mecha dizájnnal rendelkezik.

Ezt nem szabad összetéveszteni a Tecno Turbo Mecha dizájnjával, bár ehhez hasonlóan ez is átlátszó hátlapot tartalmaz, némi LED világítással. Ez, az alábbi rövid klipben is láthatjuk.

Az Infinix, sok más részletet még nem árult el a telefonról. A GT sorozatot „a valaha készített legerősebb gépeknek” nevezi, és „hirdetésmentes” operációs rendszert ígér. Ja, és az egyik képen alul egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó látható.

A kedvcsinálĂłk egy „fotĂłkromatikus” hátlaprĂłl is beszĂ©lnek, amelynek szĂ­ne megváltozik, ha napfĂ©ny Ă©ri, hogy „extra hangulatot” adjon.

A pletykák alapján az Infinix GT 10 Pro-t, a Dimensity 1300-as chipset hajtja majd, míg a GT 10 Pro+ a nagyon hasonló Dimensity 8050-es fogja meghajtani. A Pro+-nak azonban több tárhellyel kell rendelkeznie. Mindkét telefon 108+8+8 MP-es kamerával, és 5000 mAh-s akkumulátorral várható.

A telefonok egyértelműen játékközpontúak, és további funkciókkal is rendelkezhetnek. További részleteket, várhatóan az indulási dátum közeledtével fogunk megtudni.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑