Mobil hírek Az iQOO Neo10 Pro specifikációi

2024 m√°rcius 25

0

Az iQOO Neo10 Pro specifikációi

A vivo alm√°rk√°ja, az iQOO tavaly decemberben mutatta be a Neo9-et, √©s id√©n febru√°rban a iQOO Neo10 Pro-t. Term√©szetesen a gy√°rt√≥, m√°r dolgozik a Neo10 sorozaton. Ma egy √ļj, √°ltal√°ban megb√≠zhat√≥ k√≠nai forr√°sb√≥l sz√°rmaz√≥ pletyka azt √°ll√≠tja, hogy a cs√ļcsmodell, nagyon j√≥ specifik√°ci√≥kkal √©rkezik. B√°r a k√©sz√ľl√©k nev√©t m√©g nem erŇĎs√≠tett√©k meg, ez√©rt csak a k√©nyelem kedv√©√©rt h√≠vjuk Neo10 Pro-nak A Digital Chat Station szerint, egy rejt√©lyes eszk√∂z √©rkezik „egy bizonyos m√°rk√°t√≥l” ezekkel a specifik√°ci√≥kkal. A kommentelŇĎk v√©g√ľl r√°j√∂ttek, hogy ez a k√∂vetkezŇĎ iQOO Neo eszk√∂z.

Tehát mik ezek a specifikációk? A Snapdragon 8 Gen 3-al az élen, és ezzel egyért.

Az iQOO Neo10 Pro telefonr√≥l azt mondj√°k, hogy „1.5K” felbont√°s√ļ, 144 Hz-es LTPO OLED lapos k√©pernyŇĎvel rendelkezik. Alacsony villog√°ssal (teh√°t magas Hz-es impulzussz√©less√©g-modul√°ci√≥val), mŇĪanyag kerettel √©s h√°tlappal, amely sz√≠nes v√°ltozatt√≥l f√ľggŇĎen √ľveg vagy hamis bŇĎr lesz.

Lesz egy 50 MP-es, nagy √©rz√©kelŇĎs fŇĎkamer√°ja (egy tov√°bbi, nem r√©szletezett kamer√°val), egy X-tengelyes vibr√°ci√≥s motorral √©s egy „nagy akkumul√°torral”, amely t√°mogatja a 120 W-os vezet√©kes t√∂lt√©st. Ez hat√°rozottan √©rdekesen hangzik, √©s „z√°szl√≥shaj√≥ gyilkos” t√≠pus√ļ eszk√∂z lehet, amelyre figyelni kell a k√∂vetkezŇĎ h√≥napokban. Ez term√©szetesen csak akkor igaz, ha a k√©sz√ľl√©k t√©nylegesen ilyen tulajdons√°gokkal fog megjelenni. Term√©szetesen tov√°bbi r√©szleteket is megjelen√≠t√ľnk, szolg√°lunk, amint azok rendelkez√©sre √°llnak.

Forr√°s
Ugrás a tetejére ‚ÜĎ