Mobil hĂ­rek Az iQOO Z9 hivatalos a Dimensity 7200-al

2024 március 12

0

Az iQOO Z9 hivatalos a Dimensity 7200-al

Az iQOO Z9-et nemrég jelentették be, egy Mediatek Dimensity 7200 chippel és 8 GB RAM-mal. Ez utóbbi, az androidos telefonokon újabban megszokott módon, egy szoftveres algoritmussal megduplázható. Ez a vivo tulajdonában lévő gyártó nemzetközi bemutatása. A telefon első piaca, India lesz.

A telefon 6.67 collos AMOLED Full HD + felbontású kijelzőt kapott. A képernyő 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, és 300 Hz-es érintési mintavételi frekvenciával rendelkezik. Szelfi kamerának, egy 16 MP-es f/2.0 rekeszértékű kamerát kapunk.

A hátoldalon van egy négyzet alakú sziget, amelyen két kamera fér el. Az elsődleges kamera 50 MP-es Sony IMX882 érzékelővel rendelkezik és optikai képstabilizátort is kapott. A második kamera, egy alap 2 MP-es mélységérzékelő. A videofelvételek felbontása 4K-ra emelkedik, 30 kép/mp-es képsebességgel.

iQOO Z9 oprendszere

Az iQOO Z9, a vivo saját Funtouch OS 14-es oprendszerével érkezik, amely Android 14-en alapul. A gyártó, egy 5,000 mAh-s cellát is szerelt a készülékbe, amely támogatja a 44 W-os töltést. Ehhez a vivo, egy töltőt is biztosít a kiskereskedelmi dobozban. Indiában és bizonyos más piacokon egy tokot is tartalmazni fog a csomag.

A telefon támogatja a dupla nano SIM-kártyát, de a második nyílás hibrid. Ennek megfelelően micro SD-kártyához is használható, amely akár 1 TB-os -kapacitást is támogat. Nincs NFC a készülékben, nincs benne FM rádió sem, és a 3,5 mm-es audio jack is hiányzik. A hang, az USB-C porton keresztül (vagy vezeték nélkül) érkezik.

A kommunikációs kapcsolatok szempontjából a Bluetooth 5.3, a Wi-Fi által támogatott szabványok a / b / g / n / ac / ax, és mivel a Dimensity 7200 chip 5G kompatibilis, az iQOO Z9 5G kettős készenléti állapottal rendelkezik.

Az iQOO Z9 két színben kapható, ezek a szálcsiszolt zöld, és grafénkék. Az ár kb.: 240 usd a 128 GB tárhelyért, vagy 265 usd a 256 GB tárhelyért.

Az iQOO Z9 árusítása Március 13-án kezdődik az Amazon Prime előfizetők számára, Indiában. Mindenki más, csak 24 órával később, Március 14-én, csütörtökön vásárolhatja meg a telefont, az Amazon Indián és iQOO.com-oldalán.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑