Oppo telefonok Oppo Find N2

2023 január 30

0

Az Oppo Find N2 Flip, végre nemzetközi piacra iskerülhet

Reklám

Oppo Find N2 Flip

Oppo Find N2 Flip

Nagy érdeklődés övezi a hírt, ami szerint az Oppo Find N2, és a Find N2 Flip, a nemzetközi piacon is megjelenhet. Hiszen, nem volt túl rég, 2021 végén az, hogy az Oppo piacra dobta első összehajtható készülékét, az Oppo Find N-t.

Az eszköz lenyűgözte az AndroidPolice korábbi vezető szerkesztőjét, Ryne Hagnert. A szerkesztő akkor azt állította, hogy az Oppo összecsukható hardverének, sikerült túlszárnyalnia a Samsung Galaxy Z Fold 3-at.

Egy évvel később, 2022 decemberében a cég két új, különböző formájú összecsukható eszközt jelentett be. A phablet méretű Find N2-őt, és a kagyló alakú Find N2 Flipet.

Sajnos, a gyártóanak ezek az összecsukható telefonjai, a kínai piacon kívül soha nem jelentek meg. Az új telefonok megjelenésével azonban ez, a jövő hónapban megrendezésre kerülő az MWC 2023-on, megváltozhat hiszen a hírek szerint ez lesz az az esemény, ahol az N2 Flip európai debütálására számítunk.

Az Oppo Find N2 Flip hardvere

A SnoopyTech kiszivárogtatója azt állítja a Twitteren, hogy az Oppo Find N2 Flip európai, és globális bevezetését, várhatóan az MWC 2023-on jelenthetik be. Ez mellett, megosztotta a telefon teljes műszaki adatlapját is. Ha a hír igaz, ez lenne az első olyan összehajtható termék a cégtől, amelyet hazai piacán, Kínán kívül is piacra dobna.

Az N2 Flip kagylószerű formavilága hasonló, a Samsung Galaxy Z Flip termékcsaládjához. Míg az Oppo Find N2 Flip, már 2022 decembere óta kapható Kínában, a készülék teljes specifikációja nem volt egyértelmű. A megosztott adatlap alapján, az összehajtható telefon kívül egy 3,26 hüvelykes fedlapi képernyőt kap, 60 Hz-es frissítési gyakorisággal. Ez a kijelző lehetővé teszi, a keresőként való használatát, amelyet szelfik készítése közben használhatunk. Így a telefon jobban használható, mint a Galaxy Z Flip 4 1,9 hüvelykes fedlapkijelzője.

Az Oppo, egy következő generációs csuklópántot is használ a készülékhez a Find N2 Flip-en, a szinte láthatatlan zsanérozás érdekében. A fő kijelző, egy 6,8 hüvelykes, 21:9-es képaránnyal, és 120 Hz-es képfrissítési gyakorisággal rendelkezik. A kínai változathoz hasonlóan, a Find N2 Flip globális változata is a MediaTek Dimensity 9000+ chipjét fogja használni. Ez a cég 2022-es zászlóshajó chipjének túlhúzott változata, amely 5%-kal gyorsabb processzorral, és és 10%-kal gyorsabb grafikus processzorral rendelkezik. A telefon, 8 GB RAM-al és 256 GB tárhellyel érkezik.

Az N2 Flip kamerái

Ami a kamerákat illeti, a Find N2 Flip egy 50 MP-es Sony IMX890 elsődleges kamerát, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű kamerát, és egy 32 MP-es IMX709 szelfi kamerát kapott.

Egy másik terület, ahol az Oppo összehajtható telefonja felülmúlja a Samsung flip telefonját, az akkumulátor kapacitása. Lényegesen nagyobb, 4300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, mint a Flip 4 3700 mAh-s cellája. Még jobb, ha a Samsung Flip 4 csekély 25 W-os töltési teljesítményéhez képest gyorsabb, 44 W-os töltési sebességet támogat.

Az összehajtható készülék Európában, az Android 13 alapú, ColorOS 13-at fogja futtatni. Az Oppo új szoftverpolitikája értelmében a telefonnak négy fő ColorOS-frissítést kell kapnia, valamint öt éves támogatást kap, a biztonsági javításokat illetően.

Ha az Oppo új készüléke esetén a Galaxy Z Flip 4 árai alá tudja árazni a Find N2 Flip árait, segítségével, könnyedén beléphet, az összecsukható teefonok piacára.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑