Oppo telefonok Az Oppo Find N3 Flip Augusztus 29-én jön

2023 augusztus 24

0

Az Oppo Find N3 Flip Augusztus 29-én jön

Az új Oppo Find N3 Flip megjelenése augusztus 29-én várható. Nagy valószínűséggel a MediaTek zászlóshajója, a Dimensity 9200 chipset fogja meghajtani.

A Find N3 Flip mellett a cég bemutatja az Oppo Watch 4 Pro-t is az esemény során.

Érdemes megjegyezni, hogy a bevezetésre Kínában kerül sor. Azonban a kezdeti kínai bevezetést követően az Oppo azt tervezi, hogy a következő hónapokban a Find N3 Flipet a nemzetközi piacokra is bevezeti.

Oppo Find N3 Flip várható specifikációi

A Find N3 Flip, az Oppo második készüléke lesz, az összecsukható okostelefonok piacán. Elődjét, a Find N2 Flipet a 2022-es Inno Day-en mutatták be Kínában, majd egy globális bemutató eseményt is tartottak, Londonban.

Az elődje sikerére építve, a Find N3 Flip várhatóan jelentős ujdonságokat tesz majd le, az asztalra.

A Find N3 Flip egy 6,8 hüvelykes, összehajtható AMOLED kijelzővel rendelkezik. A képernyő, 120 Hz-es képfrissítési gyakoriságra  képes, amely egyenletes képet biztosít.

Az Oppo Find N3 Flip Augusztus 29-én jön

Oppo Find N3 Flip

A MediaTek Dimensity 9200 lapkakészlet hajtja majd meg a telefont, és akár 16 GB RAM-os változatot is választhatunk. Így, egészen biztos, hogy elegendő memóriával rendelkezik, a többfeladatos munkavégzéshez. A készülék 512 GB belső tárhellyel is rendelkezik, amely bőséges helyet kínál fájlok, fényképek és videók tárolására.

A fotózásra összpontosító Find N3 Flip, tripla hátsó kamerával büszkélkedhet. Ezeket, a híres Hasselblad fényképezőgép márkával együttműködésben fejlesztettek ki.

Ez a kameráhármas tartalmaz egy, 50 MP-es Sony IMX 890 érzékelővel elllátott elsődleges objektívet, amely optikai képstabilizátorral (OIS) rendelkezik. Tartalmaz még, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű objektívet, és egy 32 MP-es teleobjektívet is. Ezen túlmenően a készülék, 32 MP-es szelfikamerát is tartalmaz majd, amely mindenképp megfelel majd, a szelfirajongók igényeinek.

A felhasználók egész napos kapcsolattartása érdekében az Oppo azt mondta, hogy a Find N3 Flipet 4300 mAh-ás akkumulátorral látja el.

A 67 W-os gyorstöltéssel támogatott okostelefon, nagyon gyorsan újratölthető lesz. Ezzel minimalizálva az állásidőt amely biztosítja, hogy a felhasználók továbbra is megszakítás nélkül élvezhessék, az eszközeiket.

A Find N3 Flip számos figyelemre méltó funkciót is tartalmaz. Ilyen például, az oldalra szerelt ujjlenyomat-érzékelő, amely a kényelmes és biztonságos hitelesítést szolgálja. Vannak még sztereó hangszórók is, a jobb hangélmény érdekében.

Az Oppo azt is megerősítette, hogy a Watch 4 Pro kíséri a Find N3 Flipet, ami további izgalmat ad az eseménynek. Az okosóra specifikációiról azonban egyelőre nem sokat tudunk.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑