Oppo telefonok Oppo Find X6

2023 január 16

0

Az Oppo Find X6 sorozat, az első negyedéve várható

Több netre kiszivárgott jelentés is azt állította, hogy az Oppo Find X6 sorozat már 2023 első negyedévében megjelenik. A várható megjelenés előtt, a Find X6 és X6 Pro modellek már meg is jelentek, a kínai CMIIT tanúsítvány adatbázisában. Ez egyértelműen azt jelzi, hogy a két telefon hamarosan debütálhat, a kínai piacon.

Két új, PGFM10 és PGEM10 típuskódú Oppo készüléket hagyott jóvá a CMIIT hatóság. Ezek a modellek, várhatóan Oppo Find X6, és Find X6 Pro néven jelennek meg, Kínában.

A listák, nem árulnak el semmilyen információt a Find X6, és X6 Pro specifikációiról. Várhatóan következő napokban megjelenik mindkét készülék, a 3C és a TENAA adatbázisában. Fennáll annak lehetősége is, hogy a Find X6 páros bemutatkozik a Mobile World Congress (MWC) 2023 technológiai kereskedelmi rendezvényen, amelyet februárban rendeznek meg Barcelonában, Spanyolországban.

Nemrég a Realme GT Neo 5 teljes specifikációval jelent meg a TENAA adatbázisában. A feltételezések szerint, a Find X6 ugyanazzal a képernyővel és processzorral rendelkezhet, mint a GT Neo 5. Ezért arra számíthatunk, hogy 6,7 hüvelykes OLED 1,5K kijelzővel, és Snapdragon 8+ Gen 1 chippel érkezik. A Find X6 Pro viszont QHD+ OLED kijelzővel, ívelt élekkel, és Snapdragon 8 Gen 2 processzorral rendelkezik majd.

A Find X6 Pro állítólag három, egyenként 50 megapixeles kamerával rendelkezik, a hátlapon. Ezek a kamerák, akár 120-szoros zoomot is támogatnak. Mindkét telefon 32 megapixeles Sony IMX709 előlapi kamerával várható. A Find X6 várhatóan ugyanúgy három önnálló 50 megapixeles kamerát tartalmaz.

A Find X6, egy 4800 mAh-s akkumulátort kap, 80 W-os töltéssel. Az OPPO Find X6 Pro, 5000 mAh-ás akkumulátort kap, amely 100 W-os töltéssel, és 50 W-os vezeték nélküli töltést támogat. Mindkét telefonban lesz LPDDR5x RAM, UFS 4.0 tárhely, valamint Android 13 operációs rendszer, természetesen ColorOS 13-mal.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑