Mobil hírek Oppo K10 5G

2022 április 24

0

Az Oppo K10 5G és a K10 Pro 5G hivatalos megjelenés

Oppo K10 5G

Oppo K10 5G

Az Oppo K10, nagyjából egy hónapja jelent meg. A gépháztető alatt, egy Snapdragon 680-as chipsettel meghajtott, 4G képes telefont kaptunk. A vállalat, most két 5G modell, a K10 5G és a K10 Pro 5G megjelenésére helyezte a hangsúlyt. A hivatalos kínai oldalon, már láthatók a tervek, és néhány kulcsfontosságú specifikáció is, de a teljes bejelentés, csak Április 24-én lesz.

Az Oppo K10 5G általános kialakítása ugyanaz, mint a 4G modellé. Igaz, hogy a kamerasziget egy kicsit látványosabb. A látványon kívűl, a kamerák specifikációjáról még nincs hivatalos információ. Ezért arról inkább csak a megjelenés után tudunk bármit..

A telefont, MediaTek 8000 Max chipsetje hajtja majd. A „Max” becenév azt sugallja, hogy ez a 8000-es chip továbbfejlesztett változata. A továbbfejlesztés mértékéről az előző írásunkban olvashatsz bővebben. A Dimensity 1200-Max, hozzáadott néhány extra AI funkciót a rendszerhez.

A GPU és a kijelző-illesztőprogram támogatja a magas képfrissítési gyakoriságot. Ez kimondottan jól használható, mivel a K10 5G 120 Hz-es kijelzővel rendelkezik. A telefon játékra is alkalmas, ezért X-tengelyes lineáris motorral van felszerelve, a tapintható visszajelzések érdekében. Az Oppo megkereste a Razer szakértőit, hogy hangolják be a rezgő jelzéseket, valamint a képernyőn megjelenő kezelőszerveket még kielégítőbben érzékelhessük.

Az Oppo K10 5G Ice Blue, és Dark Night színekben lesz elérhető.

Forrás
Specifikáció




Ugrás a tetejére ↑