Oppo telefonok Az Oppo Reno12 és Reno12 Pro hivatalos részletek

2024 május 17

0

Az Oppo Reno12 és Reno12 Pro hivatalos részletek

A tegnapi nap elején az Oppo bejelentette, a Reno12 sorozat hivatalos bemutatásának dátumát. Ez alapján a bemutató, Május 23-án lesz. Most a vállalat, elkezdett apró kis részleteket kiadni a telefonokról. A készülékek, állítólag mesterséges intelligenciát fognak használni.

Azt, egyellőre még nem tudni pontosan, hogy mihez, de tudjuk, hogy mivel 2024-et írunk, látszólag mindent AI-vel kell átitatni. Nagy valószinűséggel, az OPPO-nál is ugyanez a helyzet.

A Reno12 Ă©s a Reno12 Pro hátlapja, teljesen azonos. Annyira, hogy csak a hátlap alapján elĂ©g nehĂ©z, ha nem lehetetlen megkĂĽlönböztetni egymástĂłl, a kĂ©t kĂ©szĂĽlĂ©ket. Tehát laikusok számára, már csak a hátlap alaján is teljesen egyĂ©rtelmű, hogy a kĂ©t telefon, ugyanabban a sorozatban van. A gyártĂł bĂĽszkĂ©n rávĂ©ste az „AI kamerarendszer” feliratot a hátlapi kameraszigetre. IgazábĂłl, miĂ©rt ne tennĂ©?

A hátlap azonosságából egyértelmű, hogy mindkét telefon három hátlapi kamerával rendelkezik. A hátsó felület nagyon egyedi kialakítással rendelkezik. Hivatalos információk hiányában, erről a részről azt feltételezhetjük, hogy üveg. A korábbi pletykák szerint, a Reno12 a Dimensity 8250 lapkakészletet kapta.

A Pro változat, a Dimensity 9200+ chipset-et hasztnálja. Az alábbiakban láthattok egy kiszivárgott bemutató videót, amely a szóbanforgó készülékekről szól.

A Pro-nak 6.7 hüvelykes, 1.5K felbontású képernyője van és 5,000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. A telefon, 80 W-os vezetékes töltés támogatást kapott és a hátlapján három, 50 MP-es kamerával rendelkezik.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑