Oppo telefonok Oppo Reno9 Pro

2022 november 17

0

Az Oppo Reno9, 9 Pro és 9 Pro Plus sorozatról jöttek pletykák

Reklám

Lassan egy hetes hír, hogy az Oppo várhatóan még ebben a hónapban bejelenti a Reno9 telefonsorozatot Kínában. Az utóbbi időben nem volt hiány az Oppo9 sorozat megjelenéséről szóló pletykákból. Most azonban, hozzáadhatunk még egy hírt a hírekhez, amelyet a Evan Blass-nek köszönhetünk.

Oppo Reno9 Pro

Oppo Reno9 Pro

A kiszivárgásokról híres Blass azt állítja, hogy a Reno9, a 9 Pro és a 9 Pro Plus egyaránt szerepel a kiszivárgott renderképeken. És valóban, ha a nagyon hasonló rendereket nézzük, észrevehetünk néhány apró különbséget. Ha a renderképeknek hini lehet úgy tűnik, hogy mindegyik Reno9-nek ívelt kijelzője lesz.

Elég könnyen észrevehető, hogy ami feltehetően a Reno9 Pro Plus, annak nagyobb kameraszigete van, ami nincs egy síkban a telefon többi részével és egy plusz kamerát is tartalmaz. Ez a renderkép remekül passzol, a Reno9-ről a múlthónapban nyilvánosságra került, élő fotókhoz.

Van néhány pletyka a specifikációról is, bár nem feltétlenül lehet megmondani, hogy ezek melyik Reno9 modellhez köthetők. Feltehetően, a legegyszerűbb Reno9-ről. A specifikációk között szerepel egy 6,7″-es OLED kijelző is, amely 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, 1080p felbontással és a kijelző alatti ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik.

Egy 64 MP-es Omnivision OV64B elsődleges kameráról is hallani lehetett, és egy 32 MP-es Sony IMX709 szelfikameráról, az előlapon. A Reno9, állítólag a Snapdragon 778G lapkakészletet kapja, 12 GB RAM-mal párosítva. Ez mellett még számíthatunk 4500 mAh-ás akkumulátorra, amely támogatja a 67 W-os gyorstöltést.

Ami a Reno9 Pro Plus-t illeti, a jelenlegi pletykák azt sugallják, hogy egy MediaTek Dimensity 8000 lapkakészletet és egy 50 MP-es Sony IMX 766 fő kameraérzékelőt fog megrázni.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑