Oppo telefonok Oppo Reno9 Pro

2022 november 17

0

Az Oppo Reno9, 9 Pro és 9 Pro Plus sorozatról jöttek pletykák

Lassan egy hetes hír, hogy az Oppo várhatóan még ebben a hónapban bejelenti a Reno9 telefonsorozatot Kínában. Az utóbbi időben nem volt hiány az Oppo9 sorozat megjelenéséről szóló pletykákból. Most azonban, hozzáadhatunk még egy hírt a hírekhez, amelyet a Evan Blass-nek köszönhetünk.

Oppo Reno9 Pro

Oppo Reno9 Pro

A kiszivárgásokról híres Blass azt állítja, hogy a Reno9, a 9 Pro és a 9 Pro Plus egyaránt szerepel a kiszivárgott renderképeken. És valóban, ha a nagyon hasonló rendereket nézzük, észrevehetünk néhány apró különbséget. Ha a renderképeknek hini lehet úgy tűnik, hogy mindegyik Reno9-nek ívelt kijelzője lesz.

Elég könnyen észrevehető, hogy ami feltehetően a Reno9 Pro Plus, annak nagyobb kameraszigete van, ami nincs egy síkban a telefon többi részével és egy plusz kamerát is tartalmaz. Ez a renderkép remekül passzol, a Reno9-ről a múlthónapban nyilvánosságra került, élő fotókhoz.

Van nĂ©hány pletyka a specifikáciĂłrĂłl is, bár nem feltĂ©tlenĂĽl lehet megmondani, hogy ezek melyik Reno9 modellhez köthetĹ‘k. FeltehetĹ‘en, a legegyszerűbb Reno9-rĹ‘l. A specifikáciĂłk között szerepel egy 6,7″-es OLED kijelzĹ‘ is, amely 120 Hz-es frissĂ­tĂ©si gyakorisággal, 1080p felbontással Ă©s a kijelzĹ‘ alatti ujjlenyomat-olvasĂłval rendelkezik.

Egy 64 MP-es Omnivision OV64B elsődleges kameráról is hallani lehetett, és egy 32 MP-es Sony IMX709 szelfikameráról, az előlapon. A Reno9, állítólag a Snapdragon 778G lapkakészletet kapja, 12 GB RAM-mal párosítva. Ez mellett még számíthatunk 4500 mAh-ás akkumulátorra, amely támogatja a 67 W-os gyorstöltést.

Ami a Reno9 Pro Plus-t illeti, a jelenlegi pletykák azt sugallják, hogy egy MediaTek Dimensity 8000 lapkakészletet és egy 50 MP-es Sony IMX 766 fő kameraérzékelőt fog megrázni.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑