Mobil hĂ­rek Doogee V Max

2023 január 13

0

Doogee V Max hatalmas akkumulátorral és Night Vision kamerával

A kínai Doogee telefongyártó, várhatóan a jövő hónapban új telefonokat, táblagépeket és okostelefonokat fog piacra dobni. Ezekről, néhány hete már keringenek hírek a neten. Az egyik érdekesebb telefonról, csak a minap derültek ki részletes specifikációk, és képek. A Doogee V Max névre keresztelt készülék, eléggé komoly méretű akkumulátorral érkezik.

A Doogee V Max, egy 6,58 hüvelykes FullHD+, 120 Hz-es képfrissítésű IPS képernyővel rendelkezik. A képernyő, Gorilla Glass védelemmel rendelkezik. Tetején egy bevágás található, amely alatt a 32 MP-es szelfi kamerát találjuk. Ez a kamera, Sony IMX616 érzékelővel lett ellátva, amely 90°-os látöszöggel látja a világunkat.

A telefon hátlapja bőrszerű bevonattal, és elég megosztó dizájnnal rendelkezik.

A Doogee V Max kamerái

Doogee V Max

Doogee V Max

A hátlapon található hármas kamerarendszer, egy 108 MP-es elsődleges kamerát kapott, amely a Samsung S5KHM2SP03 érzékelővel rendelkezik. Az éjjellátó kameája 20 MP-es, és a Sony IMX350 érzékelőt kapta.

A készülék hátlapon van még egy 16 MP-es kamera is, amely ultraszéles látószügű lencse mögött van. A negyedik kamerája 130°-os látószögű lencsét kapott, olyan autofókusszal rendelkezik, amely segítségével makrófelvételeket is készíthetünk. Ezeket a kamerákat két vaku segíti a bal oldalon, és két infravörös éjjellátó pedig, a jobb oldalon.

A telefon motorházteteje alatt, a Dimensity 1080-as lapkakészlete lesz, 12 GB RAM-mal, amely 19 GB-ig bővíthető. A héttértár 256 GB UFS 3.1 tárhellyel, amely TF kártyákkal bővíthető.

Ez az okostelefon a dobozból kivéve, az Android 12-est fogja futtatni. Az, egyelőre még nem világos, hogy a későbbiekben hány operációs rendszer frissítést kap.

Ennek ellenére, a készülék legnagyobb előnye a hatalmas, 22 000 mAh-ás akkumulátor. Ezt az akkumulátort USB-C porton keresztül tölthetted, 33 W-os teljesítményen.

Azt mondják, hogy a Doogee V Max, a saját 22 000 mAh-ás akkumulátorával, várhatĂłan 6-10 napig bĂ­rja majd, „normál használat mellett”. Ez alatt 100 Ăłrányi hĂ­vást, vagy 64 nap kĂ©szenlĂ©ti állapotot Ă©rthetĂĽnk. A V Max vastagsĂ©ga 27,3 mm lesz. Nem tudni, milyen nehĂ©z lesz a kĂ©szĂĽlĂ©k, de abban teljesen biztos vagyok, hogy erre a kĂ©rdĂ©sre a válasz az, hogy „nagyon”.

A telefon többi kiemelkedő szolgáltatása az NFC, az oldalra szerelt ujjlenyomat-olvasó, és az 5G kapcsolat. Ezenkívül a V Max bal oldalán, egy testreszabható gomb is található. A készülék IP68/IP69, és MIL-STD-810H tanúsítvánnyal is rendelkezik. A telefon megfelel a Japan Audio Association által meghatározott, High-Res Audio szabványoknak is.

A készülék Sunshine Gold, Classic Black és Moonshine Silver színekben lesz elérhető. Azt, egyelőre még nem tudnni, hogy a Doogee V Max mennyibe fog kerülni. Az azonban teljesen biztos, hogy a gyártó hamarosan elkezdi a promóciós kampányát.

Forrás




Ugrás a tetejére ↑