Oppo telefonok Kiderlült az Oppo Fold akkumulátorának teljesítménye

2021 oktĂłber 18

0

Elárulták, milyen akkumulátor lesz az Oppo Fold-ban

Kiderlült az Oppo Fold akkumulátorának teljesítménye

Kiderlült az Oppo Fold akkumulátorának teljesítménye

Mind a Huawei, mind a Samsung már régebben piacra dobta a saját, összecsukható telefonját. A Samsung nemrég mutatta be, a Galaxy Fold3 és a Z Flip3 összecsukható okostelefonokat. Az Oppo jelenleg is keményen dolgozik, az első összecsukható okostelefonján, de továbbra is titokban tartja a saját összecsukható telefonjának, bemutatási dátumát. A vállalat, az év elején bemutatta az Oppo X 2021 névre keresztelt, koncepciós okostelefont.

A bemutatott koncepció szerint, az eszköz egy összecsukható/ csúsztatható képernyőt használ. A várva várt összecsukható telefon egyéb kulcsfontosságú részletei, még mindig nem ismertek. Azonban, a hónap elején az internetre kerültek az Oppo Fold legfontosabb specifikációi.

Most azonban, az Oppo legnagyobb bánatára, kiszivárogtak a gyártó új telefonjához készített akkumulátorának specifikációit. Legutóbbi Weibo-bejegyzésükben, a tipster Digital Chat Station megvilágította, a telefon akkumulátorának jellemzőit. Egy másik kiszivárogtató, Mukul Sharma, tweetelt egy képernyőképet a Weibo-bejegyzésről a mai napon.

A kiszivárgott hírek szerint az OPPO Fold, 4500 mAh-ás akkumulátort kap, amelyet 65 Watton lehet majd tölteni.

Forrás:
gizchina.com




Ugrás a tetejére ↑