Mobil hírek Vivo V23e, három kameráva

2021 november 18

0

Hamarosan itt a Vivo V23e, három kamerával és vékony készülékházzal

Vivo V23e, három kameráva

Vivo V23e

A Vivo V23-as sorozata, már a sarkon van – derült ki, egy a Twitteren kiszivárogtatott információból.

Az első telefon a sorozatból a vivo V23e lesz három kamerával, ultravékony házzal, és Helio G96 chipkészlettel. Legalábbis, ha bízhatunk a kiszivárgott adatokban. A tweet a készülék hivatalos sajtóképeit is hozza.

A telefont, Helio G96 lapkakészlet hajtja, ami azt jelenti, hogy egy a maga nemében elfogadható lapkakészletet kapunk. Olyat, ami a középkategória aljára tökéletes. Bár a lapkakészlet mint olyan, nem kimondott előrelépés az elődhöz, a fejlesztések elsősorban aktualizálták a chipset-et.

Az új chipset kezeli a 120 Hz-es LCD és OLED kijelzőket, nagyobb kamerafelbontást tud és támogatja a piacon megtalálható 108 MP-es kamerákat. Képes a gyorsabb kommunikációra az LTE hálózaton keresztül, képes nagyobb írási/olvasási sebességre az adattárolóval és már támogatja a Bluetooth 5.2-es szabványt is.

A grafikus meghajtásért egy Mali-G57 MC2-es GPU felel, ami viszont egyártelmű visszalépés, az előd G76 MC4-hez képest.

A telefon 128 GB háttértárral és 8 GB RAMmal rendelkezik és microSDXC kártyával bővíthető, az egyik SIMkártya feláldozásával.

A hátlapra egy 64 MP-es, széles látószögű kamera került elsődlegesként mellé pedig, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű kamerát helyeztek. Makrózásra egy 2 MP-es kamerát kaptunk, ami mellé egy dual led-es vaku került.

Szelfizni, egy 50 MP-es széles látószögű kamerával lehet.

Az ujjlenyomat olvasó a kijelző alá került, és a 4050 mAh-ás akkumulátort pedig 44 wattos gyorstöltéssel tölthetjük tele az OTG képes USB Type-C porton keresztül.

Forrás:
GSMArena




Ugrás a tetejére ↑