Mobil hírek POCO X4

2021 december 28

0

Hamarosan jön, a POCO X4 NFC és a POCO F4 GT

POCO X4

POCO X4

Az elŇĎd√∂k, hatalmas n√©pszerŇĪs√©gre tettek szert, hiszen a megjelen√©s√ľkkor mindk√©t telefon nagyon j√≥ √°r √©s √©rt√©k ar√°nnyal rendelkezett, ami a mai napig √©rv√©nyes. Nem t√ļlz√°s azt √°ll√≠tani, hogy a Poco, mint √∂n√°ll√≥ m√°rka ennek a k√©t t√≠pusnak k√∂sz√∂nheti azt a bizalmat, ami megalapozta a jelenlegi h√≠rnev√©t.

A gy√°rt√≥, tulajdonosok √∂r√∂m√©re most √ļj telefonokkal folytatja a sorozatot. A POCO X4 NFC √©s a POCO F4 GT val√≥s megjelen√©si d√°tuma, a k√∂vetkezŇĎ napokban der√ľlhet ki, de a pletyk√°k szerint Janu√°r 26-√°n lesz, a hivatalos bemutat√≥. Azonban a kimovil szerint, a Poco X4 NFC hivatalos megjelen√©s√©nek ideje, 2021¬†December 29-√©n lesz. Az idŇĎ majd eld√∂nti, melyiknek volt igaza.

A k√©t √ļj POCO telefont, December 9-√©n, cs√ľt√∂rt√∂k√∂n tal√°lt√°k meg az EGK tan√ļs√≠t√°si honlapj√°n. Ez azt jelenti, hogy az eszk√∂z√∂k megkapj√°k a sz√ľks√©ges tan√ļs√≠tv√°nyokat ahhoz, hogy vil√°gszerte hivataloss√° v√°ljanak.
Ismerve az elŇĎd√∂ket valamint azt, hogy a gy√°rt√≥ jelenleg, milyen technlol√≥giai szinten √°ll, van n√©mi elk√©pzel√©s√ľnk arr√≥l, hogy mire sz√°m√≠thatunk.

A k√©t k√©sz√ľl√©k specifik√°ci√≥it hivatalosan m√©g nem jelentett√©k be de azt pletyk√°lj√°k, hogy az F4 GT, val√≥j√°ban egy √°tc√≠mk√©zett Redmi K50 Gaming telefon lesz.

POCO X4 NFC, POCO F4 GT EEC minŇĎs√≠t√©s

A tippad√≥ Mukul Sharma felfedezte, a POCO F4 GT-t √©s a POCO X4 NFC-t az eur√°zsiai EGK tan√ļs√≠t√°si oldalon is megtal√°lhat√≥.

Sajnos, ez egyike azoknak a tan√ļs√≠t√°si webhelyeknek, amelyek nem fedik fel a tan√ļs√≠tott eszk√∂z specifik√°ci√≥it.
Ennek ellen√©re az EGK-tan√ļs√≠tv√°ny azt sugallja, hogy a telefonok hamarosan, ak√°r vil√°gszerte is megjelenhetnek.

Forr√°s:
91mobiles
Kimovil
Ugrás a tetejére ‚ÜĎ