Mobil hírek POCO X4

2021 december 28

0

Hamarosan jön, a POCO X4 NFC és a POCO F4 GT

POCO X4

POCO X4

Az elődök, hatalmas népszerűségre tettek szert, hiszen a megjelenésükkor mindkét telefon nagyon jó ár és érték aránnyal rendelkezett, ami a mai napig érvényes. Nem túlzás azt állítani, hogy a Poco, mint önálló márka ennek a két típusnak köszönheti azt a bizalmat, ami megalapozta a jelenlegi hírnevét.

A gyártó, tulajdonosok örömére most új telefonokkal folytatja a sorozatot. A POCO X4 NFC és a POCO F4 GT valós megjelenési dátuma, a következő napokban derülhet ki, de a pletykák szerint Január 26-án lesz, a hivatalos bemutató. Azonban a kimovil szerint, a Poco X4 NFC hivatalos megjelenésének ideje, 2021 December 29-én lesz. Az idő majd eldönti, melyiknek volt igaza.

A két új POCO telefont, December 9-én, csütörtökön találták meg az EGK tanúsítási honlapján. Ez azt jelenti, hogy az eszközök megkapják a szükséges tanúsítványokat ahhoz, hogy világszerte hivatalossá váljanak.
Ismerve az elődöket valamint azt, hogy a gyártó jelenleg, milyen technlológiai szinten áll, van némi elképzelésünk arról, hogy mire számíthatunk.

A két készülék specifikációit hivatalosan még nem jelentették be de azt pletykálják, hogy az F4 GT, valójában egy átcímkézett Redmi K50 Gaming telefon lesz.

POCO X4 NFC, POCO F4 GT EEC minősítés

A tippadó Mukul Sharma felfedezte, a POCO F4 GT-t és a POCO X4 NFC-t az eurázsiai EGK tanúsítási oldalon is megtalálható.

Sajnos, ez egyike azoknak a tanúsítási webhelyeknek, amelyek nem fedik fel a tanúsított eszköz specifikációit.
Ennek ellenére az EGK-tanúsítvány azt sugallja, hogy a telefonok hamarosan, akár világszerte is megjelenhetnek.

Forrás:
91mobiles
Kimovil




Ugrás a tetejére ↑