Mobil hírek Hamarosan jön a Tecno Pova 5 4G

2023 jĂşnius 18

0

Hamarosan jön a Tecno Pova 5 4G

A Tecno, eddig mozgalmas évet zárt Indiában. A gyártó, több okostelefont is piacra dobott már a régióban, például a Camon 20-as sorozatot is. Ettől eltekintve a márka, hamarosan egy 4G-s eszköz bevezetésére készül az indiai piacon, Tecno Pova 5 4G néven.

Tecno Pova 5 4G

Tecno Pova 5 4G

Az ismert tipster, Paras Guglani élő képet mutatott be az okostelefonról, aminek köszönhetően megismerhetjük a telefon dizájnját. A képeken a telefon hátlapja, többnyire laposnak tűnik. Egy trapéz alakú kameramodulon, két nagy objektívkivágás kapott helyet, egy kis kamera, valamint egy vakumodul mellett.

Egy másik képen a tippadó megosztotta, hogyan fog kinézni a készülék elölről. Meglehetősen könnyű megállapítani, hogy a kijelzőt az Apple iPhone ihlette, egy hasonló bevágással és szimmetrikus előlappal a kijelző körül.

A tippadó arra utalt, hogy az eszköz Indiában, és a globális piacon is megjelenik. A gyártó, mindkét piacra a MediaTek Helio G99 lapkakészlettel szerelt telefont fogja szállítani. Mert, a specifikáció pontos részleteit nem ismerjük, ezért nézzük meg a Tecno Pova 5 4Gpletykák szerinti specifikációit.

Techno Pova 5 4G Specifikációk

A telefont 6.9 hĂĽvelykes IPS kĂ©pernyĹ‘vel szerelik, amely 1800×2400 pixel febontsára kĂ©pes. A hátlapon egy 50 MP-es elsĹ‘dleges kamerára, valamint egy 2 MP-es mĂ©lysĂ©g Ă©rzĂ©kelĹ‘re számĂ­thatunk. Emellett mĂ©g várhatĂł, hogy helyet kap egy telefotĂł kamera is. SzelfikamerakĂ©nt egy 8 Mp-es kamerát kapunk, amit a kijelzĹ‘ tetejĂ©n, közĂ©pen helyeznek el.

A 6.000 mAh-ás akkumulátor gyorstöltéssel lesz tölhető, de a töltés teljesítményéről még semmi információ nics. A telefon, egyes források szerint 6 vagy 8GB RAM-mal, és 128 GB tárkapacitással fog megjelenni. 2 SIM-kártyát kezel és a tárkapacitása 512GB fölé bővíthető, Micro SDXC kártyával.

Ahogy azt a neve is mutatja, a Tecno Pova 5 4G nem támogatja az 5G hálózatokat. Ennek elsősorban az lehet az oka, hogy a gyártó legnagyobb piacán indiában, az 5G hálózatok még nem támogatottak. Az eszközökkel egy 5.1-es Bluetooth-on keresztül képes kommunikálni. Fejlhallgatóhoz használhatunk 3,5-es jack-csatlakozót is. A töltéshez USB Type-C portot használhatunk. A porton keresztül, OTG képes a telefon.

A készüléket, Android 13-as operációsrendszerrel vehetjük majd ki a dobozából.

Forrás 1
Forrás 2
Forrás 3
Ugrás a tetejére ↑