Motorola telefonok Motorola Moto X40

2022 október 29

0

Hamarosan megjelenik, a Motorola Moto X40

Reklám

Úgy tűnik, közeleg a Moto X40 megjelenési dátuma. Az eszközt nemrégiben olyan tanúsítási platformokon észlelték, mint a 3C és a TENAA. Ezzel egy időben Chen Jin, a Lenovo kínai mobiltelefon üzletágának vezérigazgatója elkezdett súgni, az X40 érkezéséről. Ma, megerősítette a készülék két fő jellemzőjét.

Motorola Moto X40

Motorola Moto X40

Több jelentés is azt állította, hogy a következő hónapokban, a nemzetközi piacokon Motorola Edge 40 Pro névre keresztelt X40, Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlettel lesz ellátva.

Chen Jin Weibo posztjában, egy elég erős utalás található arra, hogy az X40 „az új zászlóshajó platformmal” és LPDDR5X RAM-mal van felszerelve. Úgy tűnik, hogy az új zászlóshajó platform, amelyről beszél, a Snapdragon 8 Gen 2 mobilplatform, amely várhatóan a jövő hónapban (novemberben) jelenik meg.

Elődje, a Moto Edge X30 2021 decemberében hivatalosan is a világ első Snapdragon 8 Gen 1 telefonja lett. A 3C és TENAA tanúsítványok birtokában úgy tűnik, hogy az Moto X40 lehet az első Snapdragon 8 Gen 2 telefonok egyike. ÉS ezt a telefont, idén útjára is fogják indítani.

A Motorola Moto X40 specifikációi, hivatalosan még nem jelentek meg a TENAA-n. Az adatbázisukban csak képeket jelenítettek meg, a telefonról. Azonban, a 3C tanúsítványa azt már megmutatja, hogy a Moto X40 68 W-on lesz tölthető.

Az eddig kiszivárgott hírek szerint, az X40 165 Hz-es képfrissítési frekvenciát kínáló, OLED-kijelzővel, Snapdragon 8 Gen 2-es lapkakészlettel készül. Választható lesz a 8 GB-os, és a 12 GB LPDDR5x RAM-mal készült változat. Fotózáshoz, egy 60 megapixeles elülső szelfikamerát kapunk majd. A hátlapon, egy 50 megapixeles elsődleges kamera, egy 50 MP-es ultraszéles kamera, valaint egy 12 MP-es telefotó kamera található.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑