OnePlus telefonok OnePlus 10R Prime Blue Edition

2022 szeptember 20

0

Hamarosan megjelenik a OnePlus 10R Prime Blue Edition

Az áprilisban bemutatott OnePlus 10R jelenleg, két színben kapható: Sierra Black és Forrest Green. Ezek mellé, OnePlus 10R Prime Blue Edition néven, hamarosan egy harmadik színopció is csatlakozik.

A OnePlus egyelőre nem árult el sokat a Prime Blue Edition-ről, de a változtatások valószínűleg csak esztétikai jellegűek, és valószínűleg ugyanazokkal a specifikációkkal rendelkezik majd, mint a másik két színes verzió.

OnePlus 10R Prime Blue Edition

OnePlus 10R Prime Blue Edition

A OnePlus 10R-t, a Dimensity 8100 Max hajtja, és 6,7 hüvelykes FullHD+ 120 Hz-es képfrissítésű, AMOLED képernyővel rendelkezik.

A telefon, három hátlapi kamerával rendelezik. Ezek, az 50 MP-es elsődleges, 8 MP-es ultraszéles, és 2 MP-es makró kamerák. Szelfik, és videohívások készítéséhez, egy 16 MP-es előlapi kamerát kapott a telefon.

A OnePlus 10R kijelzőbe épített ujjlenyomat-leolvasóval, és sztereó hangszórókkal rendelkezik. Egy 4500 mAh-ás akkumulátor táplálja, amit 150 W-on tölthetünk fel. Létezik azonban olyan változat is, amely lassabban tölt 80 W-ig, de a motorháztető alatt 5000 mAh-ás akkumulátor található .

Az új színvariáns, az Amazon.in-en keresztül érhető el Indiában. A telefon, valószínűleg a cég hivatalos weboldalán is értékesítésre kerül. Egyelőre még nem világos, hogy az ára megegyezik-e a másik két színes modell árával, vagy többe kerül-e.

Amíg további részletekre várunk a OnePlus 10R Prime Blue Edition árairól és elérhetőségéről, itt olvashatja el a hagyományos 10R-ről szóló gyakorlati áttekintésünket, hogy többet megtudjon róla.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑