Samsung telefonok Samsung Galaxy M54

2023 március 25

0

Hamarosan megjelenik a Samsung Galaxy M54

A Samsung Galaxy M54 5G M verziója is hamarosan piacra kerülhet. És ennek most, tényleg van valamilyen valóságalapja, hiszen a Galaxy A54-es már Március 15-én, hivatalosan is elérhetővé vált. A Samsung a jelek szerint, már annyira készül a Galaxy M54 érkezésére, hogy elindította a támogatási oldalakat is, a még meg sem jelent középkategóriás telefonjához.

Ezek a támogatási oldalak, a Samsung Colombia portálon keresztül elérhetők. Az oldal megerősíti a telefon SM-M546B modellszámát valamint azt, hogy a Galaxy M54 rendelkezik 5G kapcsolattal, valamint két SIM-kártyát támogat. De ahogy az lenni szokott, amikor a támogatási oldalak idő előtt megjelennek, a leírásokból jobbára hiányoznak a további hardverrészletek, és a hivatalos eszközmegjelenítések.

A Samsung Galaxy M54 sepcifikációja

A Galaxy M54 hivatalos specifikációi, még hiányoznak. Azonban a kiszivárogtatott adatok arra utalnak, hogy a szokásos módon, a Galaxy A54 M esetében a gyártó, a tokozást illetően bizonyos minőségi előnyökről lemond, a jobb hardver javára.

Például a Samsung Galaxy M54 5G állítólag 108 MP-es elsődleges kamerával rendelkezik, nem pedig 50 MP-es egységgel. Azonban, valószínűleg a Galaxy M54-nek, nem lesz Gorilla Glass hátlapja. Egyelőre, a nagyobb kamerafelbontás ellenére sem világos, hogy a 108 MP-es érzékelő rendelkezik-e optikai képstabilizátorral (OIS).

Samsung Galaxy M54

Samsung Galaxy M54

A Galaxy M54 5G egyéb állítólagos specifikációi közé tartozik az Exynos 1380 lapkakészlet, 6 GB/8 GB RAM és 128 GB belső tárhely. A kijelző egy 6,6 hüvelykes Super AMOLED Full HD+ kijelző lesz, amely 120 Hz-es képfrissítési gyakorisággal rendelkezik.

A tápellátásról, egy 5000 mAh-s akkumulátor gondoskodik, amelyet 25 Wattos gyorstöltéssel tudunk majd felölteni.

A Samsung egyes piacokon, még Március vége előtt, máshol pedig Április elején adja ki a Galaxy M54-et.

Kiváncsian várjuk, milyen átdolgozott Samsung csengőhangok lesznek majd, az új készüléken.

Forrás




Ugrás a tetejére ↑