Mobil hírek Vivo S12 Pro

2021 december 12

0

Hamarosan új Vivo S12 Pro jelenik meg a kínálatban

Vivo S12 Pro

Vivo S12 Pro képek bukkantak fel a neten..

A kínai technológiai vállalat, állítólag még ebben a hónapban, de legkésőbb a jövő év elején mutatja be, az S12 sorozatú okostelefonjait.

Ha az interneten terjedő pletykák igaznak bizonyulnak, a közelgő S12 sorozat is három modellt fog tartalmazni. Köztük lesz az S12 valamint, az S12 Pro modell. A múlt hónapban, Vivo S12 Pro képek bukkantak fel az online felületeken.

A felbukkant képek szerint, a Vivo S12 Pro-nak hajlított képernyője van, tetején bevágással. Bár, a pontos méreteket nem ismerjük, az tisztán látszik, hogy a telefon várhatóan közelít majd a 7 hüvelykes képátlóhoz. Többek közt a felbukkant képek alapján, megjelentek az interneten az új Vivo S12 Pro renderképek, mellettük pedig olvashatunk a várható fontosabb specifikációkról is.

A „Tipster Arsenal” megemlíti, hogy a telefon a kijelzÅ‘ állítólag egy 50 MP-es, Samsung JN1 kamerát tartalmaz majd szelfikhez és videohívásokhoz. A második elÅ‘lapi kamera egy 8 MP-es kamera lesz, ultraszéles látószögű lencsével. Mindkét elülsÅ‘ kamera egy középre igazított bevágásban lesz. Ezen kívül a neves kiszivárogtató, a „Digital Chat Station” egy új Weibo-bejegyzésben azt állította, hogy a telefon 108 MP-es hármas háátlapi kamerakészlettel érkezik.

Egyéb fontos részletek:

Az S12 Pro valószínűleg egy hajlított OLED-kijelzővel rendelkezik, amely Full HD+ felbontást biztosít. Ezenkívül a kijelzőn, egy ujjlenyomat-szkenner is helyet kapott. Az S12 Pro várhatóan, egy erőteljes Dimensity 1200 lapkakészletet rejthet magában. Ettől eltekintve a telefon, valószínűleg támogatja a 44 W-os gyorstöltést.

Sajnálatos módon a telefon akkumulátorának kapacitásáról, még mindig kevés információ áll rendelkezésre. A telefon futtathatja a cég OriginOS Ocean felhasználói felületét.

Ami az árat illeti, a Vivo S12 Pro 3000 jüan áron kerülhet kereskedelmi forgalomba, Kínában. Ha ez a feltételezés igaznak bizonyul, akkor az S12 Pro a nem túl régen Kínában piacra dobott Honor 60 sorozattal versenyezhet.

Forrás:
gsmarena
gizchina




Ugrás a tetejére ↑