Realme telefonok HĂ­rek az Ăşj Realme Narzo 70 Pro-rĂłl

2024 március 8

0

HĂ­rek az Ăşj Realme Narzo 70 Pro-rĂłl

Eleged van a bloatware-ekből? A hamarosan megjelenő Realme Narzo 70 Pro, kevesebb előre telepített alkalmazást fog tartalmazni, mint az elődjei. Igaz, hogy a gyártó számszerűen nem adta meg az adatot, de százalékos arányban számolva, 65%-al kevesebb előre telepített alkalmazás lesz a készüléken. Valójában, ez egy olyan fontos dolog, hogy az Amazon India a Narzo 70 Pro-val foglalkozó céloldalának tetején hirdeti a tényt.

Mindenki utálja a bloatware-eket. A Realme pedig meghallgatta a felhasználókat, és az újonnan megjelenő telefonjain, megpróbálja csökkenteni az ilyen alkalmazások számát. Ezenkívül az Amazon, és a Narzo csapata megkérdezte a felhasználókat, és megállapította, hogy a Sony IMX890 az egyik legkeresettebb kamera érzékelő. A Realme pedig pontosan ezt az érzékelőt választotta a telefonjához.

Az IMX890 egy 50MP-es, 1/1.56 méretű érzékelő, amely általában véve megtalálható a csúcskategóriás telefonokban, valamint néhány régebbi zászlóshajó telefonban is. Az érzékelő, optikai képstabilizátorral (OIS) párosul, a jobb felvételek érdekében. Ez a segédszoftvere, különösen sötétben érvényesül. Természetes, hogy a nagyobb érzékelő több fényt is gyűjt. Referenciaként, a Narzo 60 Pro 100MP OmniVision érzékelővel rendelkezik (OIS-szel is). A vállalat szerint, a Narzo 70 Pro lesz az első olyan telefon a saját árkategóriájában, amely egyesíti az IMX890-et az OIS-szel.

A Realme Narzo 70 Pro támogatja az Air Gestures-t is, ami 10+ olyan gesztus, amely lehetővé teszi a felhasználói felületen való távoli navigálást. A gesztusvezérlés, harmadik féltől származó alkalmazásokban is elérhető lesz, nem csak a Realme kezelőfelületén.

A felmérés másik eredménye, hogy a felhasználók inkább az üveg hátlapokat részesítik előnyben. Ezért, az üveg hátlapokat, az új modellen is alkalmazni fogják, A 60 Pro, műanyag hátlappal vagy ökobőrrel választható.

A Realme Narzo 70 sorozatot, az Amazonnal együttműködve, még ebben a hónapban bejelentik. A további információkért, tekintsd meg az alábbi linket az Amazon céloldalához.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑