HONOR telefonok Honor 4 Play Pro megjelenés

2020 jĂşnius 3

0

Honor 4 Play Pro pletykák a piacon

Honor 4 Play Pro megjelenés előtti információk

Honor 4 Play Pro megjelenés előtti információk

Az amerikai szabályozásoknak köszönhetően, a Honor telefonok sem jelenhetnek meg Google alkalmazásokkal. Ezért, ha a gyártó ütni akar a piacon, akkor elsősorban a komoly hardverrel tud.

Valószinűleg ennek is köszönhető, hogy a Honor Play 4 Pro-ba Kirin 820-as rendszercsipet tesz.

Ez a rendszercsip támogatja az 5G-s hálózatot, és a 4500 mAh-ás akkumulátor 40 Watton történő gyorstöltését is, a 2.0-ás USB-t támogató Type-C 1.0 csatlakozón keresztül.

Ez utóbbi támogatni fogja az OTG-t, és töltheted majd vele a fejhallgatódat, vagy más mobileszközödet is.

A telefon 8 magos processzort (1×2.36 GHz Cortex-A76 & 3×2.22 GHz Cortex-A76 & 4×1.84 GHz Cortex-A55), Ă©s a 6 magos Mali-G57 Grafikus processzort kapja, ami egy 6,57 hĂĽvelykes IPS kijelzĹ‘t fog meghajtani. Ez a kijelzĹ‘ 1080 x 2340 px-es felbontással rendelkezik majd.

A memóriával nem sprórolnak, 8 Gb rendszermemóriával és 128 Gb háttértárral szerelik. A Honor 4 Play Pro, várhatóan 2 SIMkártyás lesz, de aki bővíteni akarja a háttértárat, az egyiket el is felejtheti, hiszen megosztott SIM tálcás lesz.

Fényképezni a 40 MP-es széleslátószögű főkamerával, és a 8 MP-es ultraszéles látószögű, másodlagos kamerával lehet majd. Szelfikamerázni egy 16 MP-es kamerával tudsz majd, amit egy 2 MP-es mélységérzékelő támogat majd. Az ujjlenyomatolvasó a telefon oldalára kerül ahol a 3,5 mm-es jack aljzat is megtalálható lesz, valamint megtartják majd az infravörös portot is.

A Honor 4 Play Pro méreteiről, egyelőre ugyanúgy nincsenek információk, ahogy a telefon várható ára sem ismeretes. Azt azonban tudjuk, hogy a telefon Android 10-el jön ki.

Ahogy azt írtam, a fenti információk csak pletykának minősülnek. Ezért, aki már most eldöntötte azt, hogy ilyen mobilt szeretne magának, nem kell bankba mennie hitelért. Szerény véleményem szerint a Honor 4 Play Pro ára, Magyarországon 150.000 Forint körül, de inkább valahol az alatt lesz.

Forrás:
gsmarena.com
gizchina.com




Ugrás a tetejére ↑