Huawei telefonok Huawei Mate X3

2023 február 22

0

Huawei Mate X3 jobb kamerával érkezik márciusban

A jövő hónapban érkezik a Huawei Mate X3. Érkezésekor, egy jobban megtervezett kamerarendszert hoz magával, amely új felhasználói élményt nyújt a tulajdonosának. Érdekes módon a készülék a jövő hónapban és valószínűleg a Huawei P60 sorozat mellett jelenhet meg.

A Weibo tipster Classmateguan hírei szerint, a Huawei Mate X3 jobb kameraminőséget és képalkotási képességet biztosít. A telefon egyszerűített dizájnnal rendelkezik, ami tovább növelheti az általános élményt.

Huawei Mate X3

Huawei Mate X3

A készülék ára is figyelemre méltó. Az elődöt tekintve a Huawei Mate X2, 8 GB RAM + 256 GB ROM indulási ára 2782 USD volt, a 8 GB RAM + 512 GB ROM ára pedig 2938 USD volt. Ehhez képest alacsonyabb árat várunk, amely  kb 1500 USD körül lehet.  A Mate X3 várhatóan jobban összehajtható képernyővel rendelkezik majd, és jó textúrájú hátlapot kap.

Végül a tippadó megemlítette, hogy a Huawei Mate X3 idén márciusban indulhat, valószínűleg a P60-as termékcsaláddal egy időben. Ez azt is jelentheti, hogy a Chinees tech gyártói, mindkét eszközt együtt vezették be. Jelenleg azonban, nem található olyan forrás amely megerősítené a hírt.

A telefonról kiszivárgott kép alapján, egy négy kamerás készüléket láthatunk, amely felül egy Periscope zoom-al rendelkezik. A kamerasziget elrendezése azonban négyzet alakúnak tűnik, és a Mate 50-es sorozathoz hasonló gyűrűs dudort hordozhat.

Ezeken kívül a Huawei az oldalsó nyitó- és zárómechanizmust fogja használni ebben az összecsukható telefonban, ami önmagában is egyedivé teszi. A legutóbbi pletykák ellenére, a hírek szerint a Huawei Mate X3 már gyártás alatt áll, és hamarosan egy bemutató rendezvényen is látni fogjuk majd. Feltételezhető, hogy a telefonon, mégha kicsit átdolgozott változatban is de, a szokásos Huawei csengőhangok lesznek.

Ezenkívül van egy funkció, amely nagy valószínűséggel debütál ebben az összecsukható képernyős okostelefonban. Ez pedig, a műholdas kommunikáció.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑