Nokia telefonok Nokia Zeus Max 5G

2021 november 26

0

Jön a Nokia Zeus Max 5G, Quad 108MP kamerával és 7900mAh akkumulátorral

Nokia Zeus Max 5G

Nokia Zeus Max 5G Renderkép

Hamarosan, egy új Nokia okostelefon jelenik meg a piacon, Nokia Zeus Max 5G néven. A telefon megjelenési dátuma még nincs hivatalosan bejelentve, de a pletykák szerint 2021 December 30-án számíthatunk a bemutatóra.

A Nokia Zeus Max 5G, nagy telefon lesz. Nem csak mérete szerint, de a kiszivárgott információk alapján igazi zászlóshajót kapunk majd.

Az eddig megjelent pletykák alapján, a telefon kijelzője egy 7 hüvelykes SUPER AMOLED kijelző lesz. Ez a kijelző Gorilla Glass 7-es védelemmel rendelkezik majd. A telefon, várhatóan a Snapdragon 888-as lapkakészletét kapja, amihez 8, vagy 16 GB RAM-ot kínál.

Az új Nokia zászlóshajó, várhatóan 128 GB, 256 GB, és 512 GB háttértárral lesz választható.
Ezekre a tárhelykapacitásokra bizony szükségünk is lesz majd, mert a hátlapra 108MP+32MP+16MP+5MP kameranégyes kerül majd. Természetesen, lehetséges lesz majd a 4K videórögzítés is.

Az előlapra, egy 64 MP-es szelfikamera kerül majd. A jelenleg is piacon lévő technológia alapján várható, hogy ez a kamera is képes lesz majd a 4K videók rögzítésére.

A telefont, akkumulátor terén sem kell majd félteni. Egy 7100 mAh-ás Li-Po akkura számíthatunk, amely támogatja majd a vezeték nélküli töltést, és a Quick charge 4.0+-es töltési szabványt, amely lehetőséget ad, hogy ezt a telefont, akár 45 Watton is tölthessük.

Természetes, hogy a Nokia Zeus Max 5G, már az Android 12-es oprendszert kapja. Állítólag, USB Type-C 2.0 csatlakozóra számíthatunk, és IP69-es védettségre.

Ez utóbbi bizony meglepő lehet, hiszen az IP69-es védettség azt jelenti, hogy a telefon teljes mértékben védett por ellen, és maximum 3 méteres mélységben víz alatt, folyamatosan használható 1 órán keresztül.

A meglepő nem maga a védettség, hanem az, hogy ez mellett még egy 3,5-ös Jack aljzatról is szólnak a pletykák.

Forrás:
bestmobile24




Ugrás a tetejére ↑