Sony telefonok Sony Xperia 10 III Lite

2021 augusztus 24

0

Jön a Sony Xperia 10 III Lite!

Xperia 10 III

Xperia 10 III

A Sony, Japánban kínálja célközönségének az Xperia 10 III okostelefon új verzióját. A cég, ma (GSMArena-n keresztül) bejelentette a Lite verzió megjelenését. A telefon Augusztus 27-én kerül forgalomba, több japán szolgáltatónál.

A legnagyobb különbség a két mobiltelefon között az, hogy a Lite, csak 64 GB-os, de bővíthető belső tárhellyel rendelkezik, szemben az Xperia 10 III 128 GB tárhelyével.

Van azonban még pár kisebb különbség is. A Lite modell nem támogatja az FM -rádiót, és csak egyetlen SIM-kártyát kezel. Ez Ettől függetlenül viszont eSIM-el is rendelkezik a második telefonvonal hozzáadásához.

Ezektől eltekintve, a Lite modell hardveres specifikációi lényegében megegyeznek az Xperia 10 III készülékkel.

Mindkét telefon 6 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, 6 GB RAM-mal, Qualcomm Snapdragon 690 processzorral, 4,5000 mAh akkumulátorral és Android 11-el kerül a piacra.

Ez azt jelenti, hogy van egy 12 MP-es hátsó kamerája, egy 8 MP-es ultraszéles kamerája, egy 8 MP-es teleobjektív és egy 8 MP-es elülső kamera a szelfizésre. Van még egy 3,5 mm -es fejhallgató-csatlakozó, egy oldalsó ujjlenyomat-olvasó is a telefonban. Mindkét telefon IP65/68 vízállósággal rendelkezik.

A Lite, több színben kerül forgalomba. Ezek a fekete, fehér, rózsaszín és kék. Az utóbbi kettő kizárólag a Japán Rakuten Mobile ügyfelei számára lesz elérhető.

A Lite ára Japánban 46 800 Japán Jen (ez kb 425 USD). A standard Xperia 10 III 51 480 Japán Jen-be kerül, (ez kb. 518 USD). Az, hogy a Lite-ot akár Amerikában, akár Európában forgalmazzák-e majd, egyelőre még kétségesnek tűnik, de sosem lehet tudni.

Forrás:
Androidauthority.com




Ugrás a tetejére ↑