Sony telefonok Sony Xperia Ace IV

2022 november 12

0

Jön, a Sony Xperia Ace IV SD 4

A Sonynak van egy japán exkluzív telefonsorozata, az Xperia Ace. Ez a sorozat, nemrégiben új tagot köszöntött amit, Ace III-nak neveztek el. A Sumaho Digest most a következő modellről számol be, amely valószínűleg jövőre fog megjelenni. Ez a hír, részletez néhány specifikációt a megjelenő telefonról. (az információ eredetileg a Weibo forrásaiból származik).

Sony Xperia Ace IV

Sony Xperia Ace IV

A Sony Xperia Ace IV, az 5,5 hüvelykes kijelzőjével viszonylag kicsi marad. Azonban a kis mérete ellenére a telefon, 1080 x 2520 pixeles felbontású OLED panelt kap.

Összehasonlításképpen a Mark 3, HD+ felbontású LCD-vel rendelkezett. Az új generáció a 19:9-es képarányról, a Sony 21:9-es szabványára vált.

A telefonnak nagyobb lesz a számítási teljesítménye is. Nem lesz egy sebességdémon, de a Snapdragon 4 Gen 1 lapkakészlete 15%-al gyorsabb CPU-t, és 10%-kal gyorsabb GPU-t ígér, mint a Mark 3-ban használt Snapdragon 480-as chipset.

Az AnTuTu alapján, az a 6 nm-es lapka, a Snapdragon 695-höz hasonlóan teljesít.Ez utóbbi lapkakészlet az, amely az Xperia 10 IV-t hajtja meg.

A pletykák szerint a chip, 6 GB RAM-al és 128 GB tárhellyel lesz párosítva (4/64 GB helyett). Ha, a gyártó megtartja a saját hagyományát, ennek a telefonnak is rendelkeznie kell, microSD foglalattal. Szintén vízállónak kell lennie, és ennek a kiadásnak is rendelkeznie kell 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval mint, minden Xperia mobiltelefon.

Amúgy úgy tűnik, az akkumulátor az egyetlen, ami a maga 4500 mAh-ás kapacitásával, és a 18 W-os töltésével nem fog változni. Ez, még mindig bőven elég egy ilyen telefonhoz tekintve, hogy ez a telefon mennyire kicsi, a piacon lévő legtöbb Androidhoz képest.

Az első három Xperia Ace modell kizárólag, japánban volt elérhető. Azonban a hírek között a közelmúltban, olyanokat is hallani lehetettamelyek szerint ez megváltozhat az Xperia Ace IV esetében. Köszönehtük ezt annak, hogy a Sony, gondolkozik az Ace telefonok új piacokra való bevezetésén.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑