Xiaomi telefonok Xiaomi 13 Lite

2022 november 4

0

Jön a Xiaomi 13 Lite

A Xiaomi 13-as sorozat már készül, és ez év végén meg is jelenhet. Amíg a hivatalos megerősítésre várunk, az IMEI adatbázis listája megerősíti egy új, 13-as sorozatú okostelefon létezését, amelyet Xiaomi 13 Lite névre kereszteltek.

A pletykák szerint a készülék, a Kínában múlt hónapban debütált Xiaomi Civi 2 újramárkázott változata lesz, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 processzorral. Nézzük a részleteket.

A Pricebaba jelentése szerint, a Xiaomi 13 Lite 2210129SG modellszámmal jelent meg az IMEI adatbázisban. A modellszám végén található „G” azt jelenti, hogy ez az eszköz a globális piacra kerül. Ezenkívül a jelentés azt is állítja, hogy a Xiaomi 13 Lite, a Xiaomi Civi 2 átmárkázott változataként fog debütálni.

Érdekesség, hogy az okostelefon modellszáma pontosan megegyezik a pletyka Xiaomi 12 Lite 5G NE-éval. Ez azt jelenti, hogy mindkét eszköz lényegében ugyanaz lehet, de különböző piacokra irányulhat. Vagy talán a cég, még mindig megpróbálja kitalálni, melyik név lesz jobb, a piacon.

A Xiaomi 13 Lite műszaki adatai

Az avatatlanok számára a Xiaomi Civi, egy úgymond nőközpontú okostelefon-sorozat, amely kizárólag Kínában kapható. A legújabb Civi 2, 120 Hz-es hajlított AMOLED kijelzővel érkezik, amely Full HD+ felbontást produkál. A kijelző felső részén, közepén egy pirula alakú kivágás található a szelfi kamerák számára.

A telefon teljesítményéről a Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 processzora gondoskodik, amely akár 12 GB LPDDR4X RAM-mal és akár 256 GB UFS 2.2 tárhellyel párosul. Legfőbb jellemzője, az előlapi kamerarendszer. A készülék előlapján kettős, 32 megapixeles szenzor található.

A hátlapon, egy hármas kamerarendszer található, amely egy 50 MP-es Sony IMX766 elsődleges érzékelőt, egy 20 MP-es Sony IMX376K ultraszéles érzékelőt, és egy 2 MP-es makró egységet tartalmaz. 4500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, és támogatja a 67 W-os gyorsvezetékes töltést.

Forrás




Ugrás a tetejére ↑