Sony telefonok Sony Xperia 10 III

2020 december 1

0

Jön az első középkategóriás 5G-s Sony telefon, az Xperia 10 III

Szinte naponta derülnek ki apróbb hírek a Sony első, középkategóriába szánt 5G-s telefonjáról, az Xperia 10 III-ról.

A legutóbbi információk alapján a telefon, Qualcomm Snapdragon 690 5G chipsetet kapott, 6GB RAM-ot és 128GB háttértárat.

Jó dolog, hogy a Sony kamerák terén is elereszti kicsit az Xperia 10 III-at. Az elsődleges hátlapi kamerája 64MP-es széleslátószögű kamera lesz, ami mellé egy 8MP-es ultraszéles látószögű kamera kerül.

Az összeállítás kiegészül még egy 2MP-es makró kamerával valamint, egy 2MP-es mélységérzékelővel is, amivel egy elég jó összeállítást kaphat a tulajdonos.

Amiről eddig nem beszéltünk, az a Processzor, ami elvileg nyolcmagos Cortex-A77-es és A55-ös magokkal kerül az Xperia 10 III-ba, valamint az Adreno 619L grafikus processzor. Ezek hajtják majd meg, a 6,5 hüvelykes, 1080 x 2520 pixel felbontású és 120 Hz-es frissítésű képernyőt.

Ez az összeállítás a középkategóriában manapság már eléggé jónak számít, de ez most van és nem akkor, mikor ez a telefon majd megjelenik. Ezért, amivel a Sony ütni tud majd egyet a piacon, az a tervezett ára lehet. Ezt azonban, sajnos még egyáltalán nem ismerjük. Pontosan legalábbis nem, mert az indiai árát is 33,400 sékelre tippelik. Csak tippelik, ami a mai árfolyam szerint kicsit magasnak tűnik hiszen ez a mai napon, kb.: 133.000 Ft-nak felel meg.

Ez hazánkban még tovább növekszik majd a vám és áfa, valamint az egyéb járulékos költségekkel. Ez pedig, gyakorlatilag versenyképtelenné teszi ezt a telefont. Főleg úgy, hogy már most kaphatóak olyan telefonok, amelyek ugyanezt a tudást hozzák és ennek a saccolt összegnek kb.: a felét kell érte kifizetnünk.

A Sony Xperia 10 III tervezett megjelenési dátuma 2021 Február vége lesz, ezért most csak annyit mondok, majd meglátjuk akkor, hogy fogja beárazni a gyártó az új telefonját.

Forrás:
gadgetsnow.com
eg24.news
gsmarena.com




Ugrás a tetejére ↑