Csengőhangok Karácsonyi csengőhangok

2011 december 25

0

Karácsonyi csengettyű alkalmazás letöltés

Sokan keresik azt az android csengettyű alkalmazás, amit a T-mobile, 2011-es karácsonyi reklámfilmjében láthattak. Ez a program az eredeti formában, módosítás nélkül, még mindíg letölthető. Nem tartalmaz kártékony elemeket.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kivánunk!

A karácsonyi csengőhangok mellett, ez a karácsonyi csengettyű alkalmazás segít megduplázni karácsonyi boldogságod! Töltsd le ezt az Androidos, karácsonyi csengettyű alkalmazást! Telepítés után indítsd el és csak rázd meg a telefont, mintha egy karácsonyi csengettyű lenne. A telefonod, úgy fog csengeni, mint az igazi csengettyű! Ez az alkalmazás, igazi csengettyű hangot kölcsönöz neked, és tökéletesen emlékeztet a karácsonyra.

Ez a karácsonyi csengettyű csak egyetlen funkcióval rendelkezik, hogy a telefont megrázva tovább emelje a karácsonyi hangulatot. Ez a legjobb program mobilra vagy tabletre, amely a karácsonyi harangot biztosítja számodra. Töltse le ingyen ezt a karácsonyi csengettyű alkalmazást, és szórakoztasd a barátaidat, vagy a családodat ezen a karácsonyon is!

Ha karácsonyi csengőhang letöltést keresel, ide kattintva megtalálod: Karácsonyi csengőhangok 

Letöltöm
Ugrás a tetejére ↑