Redmi telefonok Xiaomi Redmi K70

2023 november 15

0

Kiszivárgott a Xiaomi Redmi K70 új renderképe

Kiszivárgott a Xiaomi Redmi K70 új renderképeA Xiaomi, tavaly év végén mutatta be a Redmi K60-as sorozatát. Látva, hogy 2023-nak lassan vége, várható, hogy hamarosan bemutatják, az új Xiaomi Redmi K70-es szériát.

A kiszivárgott információknak köszönhetően, azt már tudjuk, hogy milyen lesz az alapmodell. Egy most kiszivárgott renderképen, a telefont, fehér színben láthatjuk.

A cég dizájnmegoldásai, termékenként változnak. Míg a K60-ban, egy téglalap alakú kamerasziget volt, a sarokban, egyvonalban elhelyezett három lencsével addig a K70-esre pedig, egyetlen kameraszigetet tettek, amely a telefon teljes szélességében végigfut. A kamerasziget négy eleme, egy négyzetet alkot.

Ez a négy eleme pedig három kamerából, és egy és LED-es vakuból áll. Ez a kamerasziget nem csak egy matrica. Ténlyegesen kilóg, a telefon hátuljából.

A széles kameraszigetnek köszönhetően, a Xiaomi Redmi K70 nagyon hasonlít a Poco telefonokra. Apropó, a nemzetközi piac soha nem kapta meg a K60-as telefonokat, de a Poco F5 Pro technikailag hasonlított hozzá.

Nem vagyunk biztosak abban, hogy a K70-es telefonok megjelennek a nemzetközi piacokon. De, egy hozzá egészen hasonló telefon, valószínűleg biztosan megjelenik a Xiaomi valamelyik leányvállalatának termékpalettájában.

Sajnos, egyelőre nem sok technikai információva rendelkezünk, az új K70-es telefonról. Azonban felbukkant a Redmi K70 Pro benchmark eredménye amiről sejteni lehet, hogy az új telefont az új Snapdragon 8 Gen 3-as chipsettel fogják kiadni. Nem csak arról sejthető, mert a K60 Pro sorozat esetében, a Snapdragon 8 Gen 2-es chipsetet használta a gyártó, és a valamivel régebbi vanília K60-ast pedig a Snapdragon 8+ Gen 1-es chipsettel.

A K70-es teszteredményei, valamint az 5 processzormag alapján eléggé egyértelművé válik, hogy a Gen 3-assal gyártják a telefont. Arról, hogy az új telefon milyen csengőhangokat kap majd, egyelőre nincs semmilyen információ.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑