Mobil hírek

2022 május 17

0

Már biztos, az új Xperia 1 IV telefonok megjelenése

Reklám

Xperia 1 IV

Xperia 1 IV

A 2013-ban megjelent Xperia Z nem az első határozottan az egyik legemlékezetesebb volt. Vitathatatlanul segített, a Sony zászlóshajó-kínálatának kialakításában. Azóta a Sony, többször módosította márkajelzését.

Kezdetben az Xperia X vonalra, majd egy számalapú elnevezési sémára de a Sony készülékei, még ezeken a márkákon keresztül is megőrizték a jellegüket. Ha úgy gondolod, hogy egy új Sony telefon tökéletes a számodra és új 2022-es modellekre vártál a következő telefonvásárláshoz szerencséd van, mert itt az Xperia esemény a láthatáron.

A vállalat, a GSMArenán keresztül erősítette meg, hogy május 11-én egy új Xperia termék bejelentésére kerül sor. Ezen az eseményen, a következő zászlóshajó bemutatása következik ami várhatóan, az Xperia 1 IV nevet kapta. A GSMArena egy ideje kapott információkat erről a telefonról.

Az Xperia 1 IV bemutatója

Az esemény szlogenje azt kérdezi, hogy készen állunk-e a „következőre”… Ez egy nem túl finom utalás az Xperia 1 IV-re. És, bár a hamarosan megjelenő Xperia 1 IV-et név szerint nem említik, de az előzetesek elég egyértelművé teszik

Ha a pletykák és a kiszivárogtatások végül pontosnak bizonyulnak, akkor ez nagyjából megegyezik az Xperia 1 III-al, megváltoztatva a keretet, és néhány belső alkatrészt. Például arra számítunk, hogy ez a telefon Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlettel fog megjelenni.

Más, hamarosan megjelenő Sony telefonoknál is szivárogtak ki információk. Például, az Xperia 5 IV-ről és a 10 IV-ről. Előbbi a korábbi évekhez hasonlóan, várhatóan egy kisebb, de ugyanilyen erős zászlóshajó chippel ellátott telefon lesz. Utóbbi pedig, a középkategóriás telefonok közé várható majd.

Logikus azt gondolni, hogy ezen a rendezvényen, ezeket a telefonokat is bemutathatják de egyelőre, a Sony csak az 1 IV-vel kacérkodik. Szóval nagyon valószinű, hogy ez az a telefon, amire számítani kell.

A Sony eseményére május 11-én, Japán idő szerint 16 órakor, közép-európai idő szerint 9 órakor lehet majd ráhangolódni. Furcsa módon ez ugyanaz a dátum, amikor a 2022-es Google I/O elindul. Ezért ezen a napon, számos más technológiai bejelentésre számítani lehet.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑