nubia telefonok Már hivatalosak a Red Magic 9 Pro és Pro+

2023 november 23

0

Már hivatalosak a Red Magic 9 Pro és Pro+

A ZTE nubia márkájától származó, Red Magic 9 Pro és Pro+ immár hivatalosak. A telefonok, a mai napig a leglenyűgözőbb specifikációkat hozták a játéktelefonok között. Mindkét új készülék, a legújabb Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészletet, kifinomult dizájnt és RGB hűtőventilátorokat tartalmaznak. A két modell, alapvetően ugyanazt a hardvert használja. A különbségek az akkumulátor kapacitásában, a töltési teljesítményben és a RAM mennyiségéében jelentkeznek.

Mindkét Red Magic 9 Pro telefon 6,8 hüvelykes, lapos, BOE által gyártott AMOLED képernyővel van felszerelve. A képernyők felbontása 1116 x 2480 képpont és 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkeznek. A telefonok, vékony előlapot kaptak amelyen nincs látható kivágás, a kijelző alá integrált 16 MP-es előlapi kamera számára. A képernyőpanelek mindkét eszközön képesek akár 1600 nit csúcsfényerősségre is. Ez mellett 2160 Hz-es PWM tompítást kínálnak, a szem kímélésének érdekében. Van egy UD ujjlenyomat-olvasó is, amely pulzusmérőként is funkcionál.

Red Magic 9 tárhelyek

A Red Magic 9 12 GB LPDDR5X RAM-mal, és 256/512 GB UFS 4.0 tárhellyel érkezik a boltokba. A 9 Pro+ változata pedig, 16/24 GB RAM-mal és akár 1 TB tárhellyel is választható lesz. Mindkét telefon rendelkezik a frissített ICE 13 hűtőrendszerrel. Ennek a rendszernek a teljes hűtőfelülete, már 10.182 mm2 összterületet fed le.

A kifinomult hűtőrendszer a reklámok szerint, akár 18 fokkal-kal is csökkenti a telefon működési hőmérsékletét. A képernyő alatt egy gráfén réteget, valamint egy nagyobb légcsatornát tartalmaz, a jobb légáramlás érdekében. A készülék belsejében lévő ventilátor, 22.000-es fordulatra képes, és 30%-kal jobb hővezető képességgel büszkélkedhet.

Minden Red Magic 9 Pro modellt, aviatikai minőségű /repülőgép gyártásban használt anyagokkal egyenértékű/ alumínium kerettel, és teljesen sík üveg hátlappal rendelkezik. A hátlapon nincsennek kiálló kameraérzékelők, egyik telefonnál sem. A kamerarészleg egy 50 MP-es elsődleges kamerával rendelkezik, amely a Samsung GN5 érzékelőjén alapul, természetesen OIS-sel támogatva. A másodlagos kamera egy 50 MP-es ultraszéles objektívvel rendelkezik. A két új telefonon, az Android 14-en alapuló Red Magic OS 9.0 operációs rendszer fut.

A két telefon közötti fő különbségek az akkumulátor kapacitásában és a töltési sebességben mutatkoznak meg. A Red Magic 9-es 6500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely 80 W-os vezetékes töltéssel tölthető. A 9 Pro+ egy kisebb, 5500 mAh-s akkumulátort kap, amely 165 W-os gyorstöltés támogatással rendelkezik. Mindkét telefon rendelkezik Wi-Fi 7, és Bluetooth 5.3 csatlakozással, továbbá fejhallgató-csatlakozóval és infraporttal is.

Mindkét telefon fekete, fehér és átlátszó fekete színben kapható. A Red Magic 9 Pro ára kb.:620 dollártól indul, a legegyszerűbb 8/256 GB-os kivitelért. Kb.: 761 dollárt kérnek majd, a 12/512 GB-os, átlátszó burkolattal szerelt változatokért.

A Red Magic 9Pro+ ára kb.: 775 dollártól indul a 16/256 GB-os kivitelért, és kb.: 987 dollárt kérnek majd, a 24 GB RAM-mal és 1 TB-os tárhellyel kiadott változatért. A nyílt értékesítés Kínában november 28-án kezdődik, míg a nemzetközi árakat és a rendelkezésre állást, egy későbbi időpontban részletezik. A készülékek, természetesen a megszokott ZTE csengőhangokat kapják, egy kicsit átdolgozva.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑