OnePlus telefonok Megjelent a OnePlus Ace Racing

2022 május 29

0

Megjelent a OnePlus Ace Racing

Megjelent a OnePlus Ace Racing

Megjelent a OnePlus Ace Racing

Játéktelefon olcsón? Ez az új, OnePlus Ace Racing kiadás. Ahogy a neve is sugallja a típus, az OnePlus Ace-hez kapcsolódik. Annyira, hogy konkrétan ugyanazt a Dimensity 8100-Max lapkakészletet használja. Ez, egy hatékony 5 nm-es lapka, amely még a Snapdragon 888-at is kiszolgálja, a pénzéért.

Ha már, a pĂ©nzrĹ‘l beszĂ©lĂĽnk…

Az eredeti Ace kb. 380 dolláros áron kerĂĽlt piacra, 8/128 GB-os modellkĂ©nt. A Racing kiadás ára, kb. 300 dollár lett. Ă–sszehasonlĂ­táskĂ©ppen, a hasonlĂł teljesĂ­tmĂ©nyű Realme GT Neo3, amely 8 GB helyett „csak” 6 GB RAM-mal Ă©s 80 W-os töltĂ©ssel Ă©rkezik, ugyanennyibe kerĂĽl. TermĂ©szetesen az árkĂĽlönbsĂ©get, a bevezetĂ©si kedvezmĂ©nynek is köszönhetjĂĽk. A telefon ára, a bevezetĂ©s után, várhatĂłan egy kicsit magasabb lesz.

Hogyan csökkentette a OnePlus a költségvetést?

Nos, a cég eldobta a 6,7 ​​hüvelykes AMOLED kijelzőt, és egy kicsit kisebb, 6,59 hüvelykes LCD-re cserélte. Ettől függetlenül, a telefon kijelzője, továbbra is 120 Hz-es maximális frissítési frekvenciát kínál. Hat képfrissítési rátát lehet beállítani: 30/48/50/60/90/120 Hz. Az érintéses mintavételezési frekvencia viszont lényegesen alacsonyabb, így az csak 240 Hz. A másik kijelző a 720 Hz-es frekvenciájához képest.

Ettől azonban ez a kijelző, még továbbra is egy kiváló minőségű kijelző. Mivel, a DCI-P3 színskála 100%-os lefedettségét kínálja. A 600 nites csúcson azonban nem annyira fényes, és nem 10 bites a panel. A fedélzeten megtalálható a HyperBoost technológia is, amely igyekszik állandó képkockasebességgel futtatni a játékokat.

Az akkumulátor is cserélődött.

A OnePlus Ace Racing, egy 5000 mAh-s akkumulátort kapott, amely támogatja a 67 W-os gyorstöltést. Ez közel áll az egyik OnePlus 10R változathoz, amely 5000 mAh/80 W-os akkumulátorral rendelkezik. A 67 Wattos rendszer, nulláról 80%-ra 29 perc alatt, a 80 W-os 32 perc alatt tölti fel a teljes töltést. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem túl nagy a különbség.

A kameraösszeállítást is kicserélték. A Racing, a 8 MP-es ultraszéles látószögű (119°-os) kameramodulja mellett immár, egy 64 MP-es főkamera található. A hátoldalon pedig, egy makró objektív is található. A szelfi kamera, 16 MP-es érzékelővel rendelkezik.

Összehasonlításképpen, a normál Ace-ben a fő kamera 50 MP-es. Ezenkívül a Racing kiadás videófelvétele, 4K felbontáson maximum 30 képkocka/mp-en, míg a normál modell 4K felbontáson 60 fps-re képes.

Néhány további változás:

A OnePlus Ace Racing kiadásában 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó került, Támogatja, a kiváló minőségű Bluetooth hangot is (aptX HD, LDAC, LHDC), de vezetékkel sem kell aggódni, a headset töltése vagy a késleltetés miatt. Ha fejhallgató nélkül játszik, a telefon beépített sztereó hangszórókat kínál, Dirac Audio támogatással.

Érdekes módon a OnePlus együttműködött a Razerrel, hogy a játékosok otthonosabban érezzék magukat. A két cég megpróbálta újrateremteni a Razer BlackWidow, és Mercury billentyűzeteinek megjelenését és érzetét. A haptikus visszacsatolás, amely megpróbálja szimulálni a gombnyomásokat, egy X-tengelyű lineáris motor segítségével történik.

A OnePlus Ace Racing kiadás előrendelhető Kínában az OppoShop.cn áruházon keresztül. Mint említettük, az előrendelési szakaszban, amely 14 napig tart, van néhány kedvezmény.

Az alap 8/128 GB-os modell, 1900 Kínai jüan. Van egy 8/256 GB-os 2200 Kínai jüanért, ami 2200 Kínai jüan lett lett leértékelve. Van még egy 12/256 GB-os díszmodell, ammit 2400 Kínai jüanért vehetünk meg. Ez utóbbinak eredeti ára 2,500 Kínai jüan. A színek közül, a szürke és a kék között választhatunk.

Az még, egyelőre nem világos, hogy az Ace Racing Edition világszerte elérhető lesz-e. A globális OnePlus 10R hasonló az eredeti Ace-hez, bár két akkumulátorral és töltési lehetőséggel rendelkezik.

A kínai esport rajongók hamarosan a OnePlus Ace Racing kiadást láthatják a Peacekeeper Elite League tavaszi versenyén, mint választott telefont (a Peacekeeper Elite a PUBG Mobile helyi verziója).

Forrás




Ugrás a tetejére ↑