Mobil hírek Redmi A1

2022 szeptember 8

0

Megjelent a pénztárcabarát Redmi A1

Szeptember 6-√°n mutatt√°k be, a legolcs√≥bbk k√∂z√© tartoz√≥ Redmi A1-et. Az eszk√∂z megjelen√©s√©nek elsŇĎdleges c√©lja, hogy j√≥ szolg√°ltat√°sokat k√≠n√°ljon alacsony k√∂lts√©gvet√©s mellett.¬† Ez a telefon, a „Redmi A sorozat” elsŇĎ indul√≥ja, ami t√∂bbi k√©sz√ľl√©ktŇĎl elt√©rŇĎen Pure Android rendszerrel √©rkezik. Tal√°n ez a legfontosabb k√ľl√∂nbs√©g a t√∂bbi telefonhoz k√©pest.

Redmi A1 specifikáció

Redmi A1

A k√©pernyŇĎje 6,52 h√ľvelykes, HD+ TFT LCD.

A telefon k√©pernyŇĎje 6,52 h√ľvelykes, HD+ TFT LCD. Kapott egy 5 MP-es elŇĎlapi kamer√°t, amely a k√©pernyŇĎ felsŇĎ sz√©l√©nek k√∂zep√©re ker√ľlt. A k√©pfriss√≠t√©si frekvencia 60 Hz.

B√°r kev√©snek tŇĪnhet, de egy√°ltal√°n nem lenne logikus olyat elv√°rni, hogy egy alacsony k√∂lts√©gvet√©sŇĪ okostelefon k√©pernyŇĎje, magas k√©pfriss√≠t√©ssel rendelkezzen. √Ār√°hoz k√©pest a Redmi A1, teljesen re√°lis funkci√≥kat k√≠n√°l.

Az eszk√∂z, k√©t h√°tlapi kamer√°val rendelkezik. FŇĎ objekt√≠v, 8MP-es felbont√°s√ļ, ami mellett egy 2 MP-es m√©lys√©g√©rz√©kelŇĎ tal√°lhat√≥. Az akkumul√°tor kapacit√°sa 5000 mAH, amelyet egy 10 W-os adapterrel t√∂lthet√ľnk fel.

A Redmi A1, a MediaTek Helio A22 lapkak√©szlet√©t haszn√°lja, amely 4x 2,0 GHz-es √≥rajelŇĪ, Arm Cortex-A53 maggal rendelkezik. A grafik√°√©rt, egy PowerVR GE8320 felel.

A telefon, t√∂k√©letesen megfelelel az olyan jellegŇĪ napi haszn√°latra, amely nem ig√©nyel komoly grafikus √©s sz√°m√≠t√°si teljes√≠tm√©nyt. Az napi haszn√°lat sor√°n t√∂rt√©nŇĎ olyan jellegŇĪ alapfeladatokat, mint a telefonh√≠v√°sok, √©s az √ľzenetk√ľld√©s k√∂nnyed√©n v√©grehajtja.

De, ha komoly elv√°r√°said vannak f√©nyk√©pez√©s, vagy ak√°r j√°t√©k ter√©n akkor ez a telefon, nem fog tetszeni. Ilyen esetben, √©rdemesebb m√°sik telefont keresni, mert ez nem az a k√©sz√ľl√©k, amit keresel.

A Redmi A1 az Android 12-re √©p√ľlŇĎ „Pure Androidot” futtat√≥ k√©sz√ľl√©k. A 3 k√ľl√∂nb√∂zŇĎ sz√≠nben kaphat√≥ modell 2GB/32GB t√°rhelyet k√≠n√°l. A telefont elsŇĎk√©nt Indi√°ban mutatt√°k be de k√©sŇĎbb, a nemzetk√∂zi piacon is megjelenik.

A telefon √°ra Indi√°ban, jelenleg 81 doll√°r, ami j√≥l t√ľkr√∂zi, hogy mire sz√°m√≠thatunk.

Forr√°s
Ugrás a tetejére ‚ÜĎ