Realme telefonok Realme 9 4G

2022 április 8

0

Megjelent a Realme 9 4G, a Geekbench-en!

Realme 9 4G

Realme 9 4G

Már csak egyetlen napra vagyunk, a Realme 9 sorozat (valószínűleg) utolsó kiadásának hivatalos megjelenésétől.

Láttunk már hivatalos előzeteseket, és bepillantást nyerhettünk a telefon funkciói közé is. Egy utolsó pillanatban készült jelentés, most feltárta a megjelenés előtti teszteredményeket.

A Realme 9 megtalálhatĂł a Geekbench 5-ben, amely egy nĂ©pszerű többplatformos benchmark program. Az „RMX3521” cĂ­mű dokumentum tartalmazza ennek a közelgĹ‘ modellnek a pontszámait, Ă©s a rendszer tĂ©nyleges specifikáciĂłit is. UtĂłbbit meg fogjuk számolni, mielĹ‘tt rátĂ©rnĂ©nk a tĂ©nyleges referenciaĂ©rtĂ©kekre.

A Realme 9, a Qualcomm Snapdragon 680-as lapkakészletet kapta. Ez egy 2021 novemberében megjelent olcsó, 6 nm-es csíkszélességgel készült lapkakészlet. Nem rossz, de nem egy kiemelkedő darab.

A chipset 4G-s chipet tartalmaz valamint, egy nyolcmagos Kryo 265-os processzort ami 2,4 gHz-es órajel frekvencián fut. A proci mellett egy Adreno 610-es grafikus processzort tartalmaz, és 3 kamerás kialakítás esetén lehetővé teszi a chipkészlet számára, hogy egyidejűleg három kamera képadatait dolgozza fel.

A telefont a Realme, legalább 6 GB memóriával szereli de, van egy 8 GB-os változat is.

Ezen a telefon, természetesn az Android 12-es oprendszeren alapuló Realme UI felhasználói felület fut, ugyanúgy, ahogy a Realme 9 Pro Pluson is.

Ami a teszteket illeti, a Realme átlagosan 380 pontot ér, az egymagos teszteken, és eléri az 1569 pontot, az összes mag bekapcsolásakor.

A tavalyi Realme 8-al ellentétben, ez egy enyhe teljesítmény csökkenés. A Realme 9 elődje 530 és 1694 pontot ért el, köszönhetően a benne található MediaTek chipsetnek. Az általános dizájn azonban, idén egy kicsit letisztultabb.

A Realme, három színben kínálja a telefont. Ezek a Sunburst Gold, a Stargaze White és a Meteor Black.

A hátlapi kamera 108 MP-es érzékelőt tartalmaz. Mellette egy 8 MP-es ultraszéles látószögű, és egy 2 MP-es makró kamera található.

A Realme 9 4G képernyője

egy 6,43 hóvelykes 1080P-es SuperAMOLED, amely 90 Hz-es képrissítssel rendelkezik. A kijelző maximális fényereje 1000 nit, és a kijelző alatt elrejtett ujjlenyomat-szkenner képes megfigyelni a pulzusszámot.

A telefon 5000 mAh-s akkumulátort kapot, amelyet USb-C porton keresztül, max 33 W-os gyorstöltéssel tölthetünk.

Forrás




Ugrás a tetejére ↑