Mobil hírek Vivo T2x

2022 június 10

0

Megjelent a Vivo T2x

Reklám

A hét elején azt pletykálták a Vivo , hogy június 6-án piacra dobja a Vivo T2x-et , de úgy tűnik, hogy az okostelefon ma csendesen megjelent a kínai piacon.

Vivo T2x

Két színben lesz elérhető: Ködkék és Tükörfekete.

A Vivo T2x-et hivatalosan, Május 29-én mutatták be Kínában a kínai e-kereskedelmi platformon, a JD.com-on keresztül. A tervek szerint, június 12-től kezdik meg a vásárlók számára az eszközt.

A Vivo T2x okostelefont a MediaTek újonnan piacra dobott Dimensity 1300 SoC-ja hajtja meg. A fent említett lapkakészlet, a TSMC kategóriájában vezető 6 nm-es alapokra épül. Ennek köszönhetően, kivételes energiahatékonyságot biztosít, miközben továbbra nagy teljesítményt nyújt az alkalmi mobiljátékokhoz.

A telefon, 8 GB LPDDR4X RAM-ot, és akár 256 GB UFS 3.1 Enhanced tárhelyet kap, amely kirívóan gyors olvasási és írási sebességet biztosít.

A telefon képernyője

Ami a képernyőt illeti, a Vivo a T2x-et 6,58 hüvelykes IPS LCD kijelzővel szerelték fel, amely akár 144 Hz-es frissítési frekvenciával is rendelkezik. Az LCD-panel 240 Hz-es érintési mintavételezési frekvenciával, 650 nit-es csúcsfényerővel rendelkezik, és akár 1 nitre is csökkenhet, ha sötét környezetben használja az eszközt.

Ez a telefon állóképesség szempontjából, a középkategóriás szegmens egyik legnagyobb akkumulátorát tartalmazza. A beépített akkumulátor 6000 mAh-ás. A gyártó állítása szerint, akár 20 órányi folyamatos videolejátszást is lehetővé tesz. A Vivo vezetékes 44 W-os FlashCharge-ával párosítva, az akkumulátor 0%-ról 50%-ra 35 perc alatt tölthető fel.

Az eszköz támogatja a 6 W-os fordított vezetékes töltést is, így más eszközöket, például USB-C vezeték nélküli fülhallgatót is tölthet.

Vivo T2x

A telefon kamerái

A Vivo T2x kamerakészlete

A telefon kamerakészlete kettős, 50 MP-es főlencse + 2 MP-es makró objektív. A készüléket egy vadonatúj, lineáris tengelyű vibrációs motorral látták el, amely zászlóshajó-szerű élményt nyújt az eszközön. (A Vivo nem adta meg, hogy Z- vagy X-tengelyű motorról van-e szó)

A készülék hátulja matt felületű, AG Glass technológiával készült. A telefon, két színben lesz elérhető: Ködkék és Tükörfekete.

Vivo T2x ára kb 254 USD a 8 GB + 128 GB-os változatnál, és  284 USD a 8 GB + 256 GB-os változatnál. A Vivo China azonban elindít egy korai előrendelési promóciót, amely szerint a 8 GB + 128 GB-os változat csak 239 USD, a 8 GB + 256 GB-os pedig 269 USD-ért lesz elérhető.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑