Vivo telefonok Vivo X90 Pro

2023 február 15

0

Megjelent a Vivo X90 Pro európai változata

Reklám

2022 végén Kínában bemutatták, a Vivo X90 sorozatot. A telefon nemzetközi bemutatója, a hónap elején volt, malajziában. A készülék, hamarosan más régiókban is megjelenik. A Kínán kívüli piacokon, állítólag csak két modell lesz elérhető. Ezek az X90-es, és az X90 Pro. Azonban a sorozat X90 Pro+ tagja, csak a márka hazai piacán lesz elérhető.

Vivo X90 ProAz európai bevezetés előtt a SnoopyTech nevű tippadó, megosztott néhány információt az X90 Pro-ról. A hír szerint a Vivo X90 Pro, egyetlen 12 GB RAM + 256 GB tárhely konfigurációban lesz elérhető, Európában. Ennek a készüléknek az ára, 1100-1200 euró között várható.

Hozzáteszi, hogy az X90 Pro csak egyetlen színben – a Legendary Black – lesz elérhető. A pontos európai indulási dátumot, egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A Vivo X90 Pro műszaki adatai

A Vivo X90-es telefon, 6,78 hüvelykes OLED-kijelzőt kapott ívelt élekkel. A kijelző FHD+ felbontással rendelkezik és 120 Hz-es képfrissítési frekvenciára, 1300 nites csúcsfényerőre, és HDR10+ támogatásra lesz képes. A képernyő tetején, felül találjuk a szelfikamerát. Az ujjlenyomat-szkenner, a képernyő alatt található.

A közelgő Vivo zászlóshajó, fejlett kameratechnológiával büszkélkedhet. A hátlapon található az 50 MP-es, Sony IMX989 1 hüvelykes érzékelője. Ez mellett lesz egy 50 MP-es portrékamera, amelyhez a Sony IMX758 érzékelőjét használták. A harmadik érzékelő 12 MP-es lesz, és egy ultraszéles látószögű kamerához tartozik.

A kamerarendszert, a Zeiss segített behangolni. A lencséket, a Zeiss legendás T* bevonatával látják el. Ez a piros, tükröződés mentesítő bevonat szavatolja, a lencsék kiválló anyagminőségét és megmunkálását. Segítségével a lencsék szórt fényben is élesebb, kontrasztosabb képeket készíthetünk.

Vivo X90 Pro

Vivo X90 Pro

Az előlapi kamera öt, extra portré szűrővel is rendelkezik. Támogatja, a 4K Super Night Mode videót.

Az új Vivo készüléket, a MediaTek Dimensity 9200 lapkakészlete hajtja majd. Közben a Vivo, a saját fejlesztésű V2-es lapkakészletét is továbbfejleszti.

Ez a kombináció javítja az eszköz fényképezési, és játékteljesítményét, továbbá a megjelnített grafikáját is.

A lapkakészletet egy nagyméretű, 4002 mm2-es, VC /vapor chamber cooling – gőzkamrás/ folyadékhűtő rendszer tartja hűvösen, biztosítva a zökkenőmentes működést még nagy terhelés esetén is.

A készülék 4870 mAh-s akkumulátorral lesz felszerelve. Az akkumulátor támogatja a 120 W-os töltést. Ennek köszönhetően a készülék töltési ideje 0-90%-ra, mindössze 8 perc lesz. A telefon piacra dobásakor elérhető egyetlen szín, a Legend Black lesz, 9,34 mm-es készülékvastagsággal.

A telefon IP68-as minősítéssel is büszkélkedhet, amely biztosítja a víz és a por elleni védelmet.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑