Mobil hírek Megjelent az Infinix GT 20 Pro

2024 √°prilis 29

0

Megjelent az Infinix GT 20 Pro

√Āprilis 28-√°n, ahogy az v√°rhat√≥ volt, a gy√°rt√≥ bemutatta az Infinix GT 20 Pro-t. A k√©sz√ľl√©k, term√©szetesen a GT 10 Pro ut√≥dja. A bemutat√≥, egy nemzetk√∂zi esem√©nyen t√∂rt√©nt meg Rij√°dban, Sza√ļd-Ar√°bi√°ban.

Az Infinix GT 20 Pro-ba, a Dimensity 8200 Ultimate lapkak√©szlet ker√ľlt, 8 GB/12 GB LPDDR5X RAM-mal √©s 256 GB UFS 3.1 t√°rhellyel p√°ros√≠tva. A k√©sz√ľl√©k, m√°r a dobozb√≥l kiv√©ve az XOS 14-es rendszert futtatja, amelyhez az Infinix k√©t Android verzi√≥friss√≠t√©st, √©s h√°rom √©v biztons√°gi friss√≠t√©st √≠g√©rt.

A GT 20 Pro-ban, egy Pixelworks X5 Turbo dedik√°lt gpu is tal√°lhat√≥. √ćgy ez a k√©sz√ľl√©k, a m√°rka elsŇĎ k√©tchipes okostelefonja. A chip mozg√°sbecsl√©st, √©s mozg√°skompenz√°ci√≥t (MEMC) alkalmaz a j√°t√©k k√©pkockasebess√©g-interpol√°ci√≥j√°val, hogy a k√©pkockasebess√©get 60 FPS-rŇĎl, ak√°r 120 FPS-re n√∂velje, a z√∂kkenŇĎmentes j√°t√©k√©lm√©ny √©rdek√©ben. Ezzel jav√≠tja, a k√©pminŇĎs√©get is. A m√°rka azt √°ll√≠tja, hogy az okostelefon ak√°r 120 FPS nat√≠v k√©pkockasebess√©get is el√©rhet „ultrastabil mŇĪk√∂d√©ssel” egy √≥r√°n kereszt√ľl.

Játékok:

Az Infinix szerint a Free Fire, a Call Of Duty (COD) √©s a PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) ak√°r 90 FPS-t is el√©rhet, m√≠g a Mobile Legends: Bang Bang (MLBB), a Genshin Impact √©s a Honkai: Star Rail ak√°r 120 FPS-t is el√©rhet.

Az Infinix GT 20 Pro, egy Esports m√≥ddal is rendelkezik, amelyet professzion√°lis esport forgat√≥k√∂nyvekhez igaz√≠tottak. √ögy rekl√°mozt√°k, hogy a GT 20 Pro teljes√≠tm√©ny√©t, egy j√°t√©kkonzol√©hoz igaz√≠tsa. A telefon megfelelŇĎ hŇĪt√©se tart√°sa √©rdek√©ben, egy VC folyad√©khŇĪtŇĎ rendszert alkalmaznak, amely 73% -kal nagyobb hŇĎlead√≥ fel√ľlettel rendelkezik (feltehetŇĎen az elŇĎzŇĎ gener√°ci√≥hoz k√©pest), m√≠g a c√©lzott hŇĪt√©shez haszn√°lt elsŇĎdleges hŇĪtŇĎfel√ľlet, t√∂bb mint 66% -os hŇĎvezetŇĎ k√©pess√©ggel rendelkezik. A GT 20 Pro f√°zisv√°lt√≥ anyag (PCM) lappal is rendelkezik, amely 68%-kal nagyobb.

Gamer okostelefonk√©nt az Infinix GT 20 Pro, a j√°t√©kosok sz√°m√°ra vonz√≥ diz√°jnnal is b√ľszk√©lkedhet. A telefon, kibermecha diz√°jnnal rendelkezik, turbinalap√°t-mint√°val, amely a f√©mre, a teljes√≠tm√©nyre √©s a sebess√©gre √∂sszpontos√≠t.

A telefon Mecha Loop LED interf√©sszel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a telefon h√°tlapj√°n testreszabhat√≥ RGB LED-ek tal√°lhat√≥k. Ezek nyolc sz√≠nkombin√°ci√≥t, √©s n√©gy f√©nyeffektust t√°mogatnak. A j√°t√©k f√©nyeffektusai h√°rom j√°t√©kot t√°mogatnak: PUBG c√©lz√°shoz, t√ľzel√©shez √©s vezet√©shez de ez, indi√°ban nem t√°mogatott. Haszn√°lhat√≥ m√©g az MLBB-n√©l a first kill-hez, a solo-kill-hez √©s a multi-kill-hez, amely csak Indi√°ban t√°mogatott. A Free Fire haszn√°lhat√≥ a c√©lz√°shoz, √©s az intenz√≠v harchoz, amely minden r√©gi√≥ban t√°mogatott.

A f√©nyeffektusok testreszabhat√≥k bej√∂vŇĎ h√≠v√°sokhoz, √©s az √©rtes√≠t√©sekhez, a t√∂lt√©shez √©s a zenelej√°tsz√°shoz is. Ezenk√≠v√ľl a GT 20 Pro egy X tengelyŇĪ, line√°ris vibr√°ci√≥s motorral is rendelkezik, a jobb heptikus visszajelz√©s √©rdek√©ben.

Infinix GT 20 Pro kijelzŇĎ:

Mert, az okostelefon nem csak a j√°t√©kr√≥l sz√≥l, ez√©rt besz√©lj√ľnk az Infinix GT 20 Pro egy√©b funkci√≥ir√≥l. A telefon egy 6.78 h√ľvelykes, 144 Hz-es FullHD+ LTPS AMOLED kijelzŇĎ k√∂r√© √©p√ľl, ami 1,300 nites cs√ļcsf√©nyerŇĎvel √©s egy k√∂z√©pre helyezett szelfilyukkal rendelkezik, a 32MP-es szelfi kamera sz√°m√°ra. A h√°toldalon, egy 108 MP-es elsŇĎdleges kamera tal√°lhat√≥, amely Samsung HM6 OIS-el rendelkezik. Ez mellett az √©rz√©kelŇĎ mellett, tov√°bbi k√©t 2 MP-es √©rz√©kellŇĎ tal√°lhat√≥. Ezek, feltehetŇĎen a m√©lys√©g√©rz√©kelŇĎ, √©s a √©s makr√≥ kamera.

A k√©sz√ľl√©ket egy 5,000 mAh-√°s akkumul√°tor l√°tja el energi√°val. Az akku 45W-os gyorst√∂lt√©st t√°mogat. Az Infinix GT 20 Pro k√©pes az 5G mobilkapcsolatra, NFC kapcsolatra, USB-C porttal rendelkezik, √©s az ujlenyomat olvas√≥ja a k√©pernyŇĎ al√° ker√ľlt.

Az Infinix GT 20 Pro Mecha narancss√°rga, Mecha ez√ľst √©s Mecha k√©k sz√≠nekben lesz el√©rhetŇĎ. 8 GB/256 GB √©s 12 GB/256 GB konfigur√°ci√≥kban k√©sz√ľl. A region√°lis √°rak, √©s az √©rt√©kes√≠t√©s r√©szletei, a helyi megjelen√©sek sor√°n ker√ľlnek nyilv√°noss√°gra.

Az Infinix azt is bejelentette, hogy a GT 20 Pro lesz a PUBG Mobile Super League (PMSL) hivatalos j√°t√©ktelefonja. Az esem√©ny 2024 M√°jus 15, √©s 2024 J√ļnius 9 k√∂z√∂tt zajlik Eur√≥p√°ban, a K√∂zel-Keleten √©s Afrik√°ban, valamint 2024 M√°jus 22 √©s 2024 J√ļnius 16 k√∂z√∂tt rendezik meg K√∂z√©p-, √©s D√©l-√Āzsi√°ban.

Forr√°s
Ugrás a tetejére ‚ÜĎ