Mobil hírek Megvannak a POCO M4 5G specifikációi

2022 április 5

0

Megvannak a POCO M4 5G specifikációi

A POCO, nemrégiben frissítette az M sorozatot Indiában két okostelefonnal. Az egyik a POCO M4 Pro, és másik a POCO M4 Pro 5G. A cég a jelek szerint, egy újabb okostelefon kiadására készül az M sorozatban.

Ez a telefon, a POCO M4 5G nevet kapta. A POCO-tól nem érkezett hivatalos információ, de Yogesh Brar tippadó megosztotta a készülő okostelefon specifikációit. A telefon, várhatóan 90 Hz-es LCD kijelzővel, és Mediatek Dimensity 700-as lapkakészlettel fog megjelenni.

A POCO M4 5G specifikációit, még a megjelenés előtt nyilvánosságra hozták.

A POCO M4 5G egy 6,58 hüvelykes FHD+ LCD kijelzővel keról ki a piacra. Ez a kijelző, 90 Hz-es képfrissítési rátával rendelkezik majd, legalábbis a tippadó szerint. A Mediatek Dimensity 700-as lapkakészlet hajtja meg ezt a telefont. A hátlap alatt, a lapkakészlet 4 GB/6 GB LPDDR4X RAM-mal és 64/128 GB UFS2.2 belső tárhellyel rendelkezik.

Az okostelefon, állítólag 5000 mAh-s akkumulátorral büszkélkedhet, amely támogatja a 18 Wattos gyorstöltést. Ez ugyan nem a leggyorsabb, de racionálisan végiggondolva, egy akkumulátorkímélő töltési mód.

A hamarosan megjelenő mobiltelefon,

kétkamerás hátlapi beállítással is érkezhet. A kétkamerás beállítás egy 50 MP-es elsődleges érzékelőből, és egy 2 MP-es mélységérzékelőből állna. Azt gondolom, hogy ez is a telefon előnyére válhat, hiszen teljesen értelmetlen a makrókamera és a teleobjektívnek nevezett érzékelő, egy mobilon.

Persze, lehet használni de tudjuk, hogy a teleobjektívek akkor igazán hatékonyak, ha az nagyítást az objektív lencséinek segítségével, és nem pedig a digitálisan érik el. Mindemellett az is tény, hogy az érzékelő mérete is sokat számít, erre pedig egy mobil hátuljában, egyszerúen nincs elég hely.

Azonban, egy jó minőségű 12 Mp-es érzékelővel ellátott tükörreflexes géppel, és egy jó minőségű objektívvel jobb képet lehet csinálni, mint egy 50 Mp-es kamerával ellátott mobiltelefonnal. Ez epdig a mobiltelefon kisméretú lencséje és az érzékelő kicsinyke mérete miatt van.

A mesterséges intelligencia segítségét felhasználó képfeldolgozó szoftver, sokat képes javítani a különbségen. Ettől függetlenül a rögzített adatok menyisége és minősége, lényegesen alacsonyabb. A kevesebb rögzített információt pedig utólagosan növeleni nem lehet.

Az előlapra, szelfikamerának egy 5 MP-es kamera kerülne. Az okostelefon a dobozból kivéve, Android 12 alapú MIUI 13-as oprendszert futhat. Mint minden POCO okostelefon, az M4 Pro 5G is POCO launcherrel, vagyis indító alkalmazással rendelkezik.

Redmi Note 11E

Redmi Note 11E

A POCO M4 5G várhatóan, az újramárkázott Redmi Note 11E lesz.

Ezt a telefont pedig, a hónap elején mutatták be Kínában. A neves tippkereső, Kacper Skrzypek szerint, a Redmi Note 11E, POCO M4 5G, és Redmi 10+ 5G néven debütál majd, a globális piacon. Még a specifikációk is, ezt sugallják.

A POCO nemrégiben bejelentette, az X4 Pro 5G-t Indiában. Az X4 Pro 5G, 120 Hz-es sAMOLED kijelzővel, Snapdragon 695 lapkakészlettel, 64 MP-es hármas kamerával, és 5000 mAh-s akkumulátorral érkezik amely támogatni fogja a 67 W-os gyorstöltést.

Forrás:
91mobiles
Ugrás a tetejére ↑