Mobil hírek Meizu 21 Pro a jövő hónapban érkezik

2024 január 28

0

Meizu 21 Pro a jövő hónapban érkezik

Bár a Meizu 21, még csak 2023 végén érkezett, de Pro változatot még soha nem láttunk a színpadon. A kínai jelentések azt sugallták, hogy a Meizu 21 Pro februárban érkezik a piacra. A hírt kiszivárogtató jelentések felfedték az új telefon, néhány kulcsfontosságú jellemzőjét.

A Geely autógyártó tulajdonában lévő vállalat, megújult kamerákkal, 16 GB RAM-mal és 1 TB tárhellyel rendelkező eszközt hoz, Meizu 21 Pro típusnév alatt.

A forrás azt állította, hogy a fő kamera 50 MP-es érzékelővel rendelkezik. Lesz még mellette egy 13 MP-es ultraszéles látószögű kamera is, és lesz egy telefotó kamera is, méghozzá 3x-os optikai zoommal, valamint egy periszkóp lencsével. Összehasonlításképpen, a szokásos Meizu 21-et, 200 MP-es elsődleges kamerával, + 13 MP-es ultraszéles, + 5 MP-es érzékelővel értékesítik.

A 16 GB + 1 TB memória kombináció, szintén előrelépés a vanília verzióhoz képest. Az ugyanis legfeljebb 12 GB RAM-mal, és 512 GB tárhellyel indult.

Arra lehet számítani, hogy a készülék egy Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlettel, és a FlymeOS 10.5-ös oprendszerrel kerül ki a gyártósorról. Ez várhatóan támogatja majd a FlymeAuto 4.0-át, a gyártó autós infotainment rendszerét is, amely kompatibilis a Geely Lynk &; Co 08 elektromos SUV-val. A Meizu 21 Pro-nak többe kell kerülnie, mint az alap készülék, amely jelenleg 560 dolláros áron kapható.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑