Motorola telefonok Motorola Moto X40 68 W és 125 W töltési lehetőséggel érkezik

2022 december 16

0

Motorola Moto X40 68 W és 125 W töltési lehetőséggel érkezik

A Motorola már megerősítette, hogy a Moto X40 lesz a következő prémium Android okostelefon, amely az új csúcskategóriás Snapdragon 8 Gen 2 processzorral érkezik. Most az is kiderült, hogy támogatni fogja a márka leggyorsabb vezetékes töltését. Az új kamera funkcióval az aktív, extrém sportos felhasználók mobileszközeként is bemutatkozik majd.

A Motorola semmi jelĂ©t nem mutatta annak, hogy versenybe száll más gyártĂłkkal a Snapdragon 8 Gen 2-es lapkakĂ©szletĂ©nek felhasználásával. Ez helyett a gyártĂł azt az utat választotta, hogy csĂşcskategĂłriás versenyzĹ‘jĂ©t az okostelefonok „terepjárĂłjakĂ©nt” hirdeti. Ez a megjelölĂ©s feltehetĹ‘en azt jelzi, hogy a hamarosan megjelenĹ‘ Moto X40-es sorozat elĂ©g erĹ‘s Ă©s sokoldalĂş lesz ahhoz, hogy az aktĂ­vabb Ă©letmĂłdot kedvelĹ‘ felhasználĂłk igĂ©nyeinek is megfeleljen.

Ennek érdekében a Motorola megerősítette, hogy a 4600 mAh-ás akkumulátor esetében, a 68 W-os vezetékes töltési technológiát alkalmazzák.

Az OEM ragaszkodott az új témájához, és előre bejelentette a Horizon Lockot az X40-hez. Ez a jellemzően akciókamerás funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználó portré módban készítsen fényképeket, függetlenül attól, hogy milyen szögben tartja az okostelefont.

A Motorola azonban még nem részletezte, hogy a hátsó kamerák támogatják-e ezt a funkciót. Ezek a specifikációk, a zászlóshajó kínai változatára vonatkoznak, bár jó eséllyel elérhető lesz az Edge 40 Pro néven tervezett globális megfelelőjében is, 2023-ban.

A Moto X40 sorozat, várhatóan december 15-én érkezik.

Két készülékre számítunk, egy vanília /alap/ Moto X40-re és egy Moto X40 Pro-ra. Előbbi készülék támogatja a 125 W-os gyorstöltést, de lesz egy lassabb, 68 W-os opció is.

Jelenleg a 125 W-os szabvány (20 V/6,25 A kimenet) a leggyorsabb a Motorola okostelefonok esetében. Ezt láthattuk az X30 Pro, és az Edge 30 Ultra esetében is. Az XT2301-5 lesz az első vanília Moto, amely legalább 100 wattos gyorstöltést kap. Ez pedig, a Motorola számára hatalmas ütőkártya lenne a piacon, a többi márkával szemben.

A két töltési lehetőségről szóló információ, összhangban van a TENAA-n korábban látott két bejegyzéssel. Az egyik 5000 mAh-ás, a másik 4500 mAh-ás akkumulátorral készül. Bátran kijelenthető, hogy csak az utóbbi támogatja a 125 W-ot, mivel a készüléknek fizikai hely kell a gyorstöltő hardvere számára.

Forrás




Ugrás a tetejére ↑