Nokia telefonok Nokia X21 PureView

2022 j√ļlius 16

0

Nokia X21 PureView renderképek és specifikációk

√ögy tŇĪnik, a Nokia egy √ļj k√∂z√©pkateg√≥ri√°s okostelefont fejleszt √≠velt kialak√≠t√°ssal, √©s 120 Hz-es OLED kijelzŇĎvel. A h√°rom h√°tlapi kamer√°val, k√∂zt√ľk egy 64 MP-es szenzorral szerelt Nokia X21 PureView, v√°rhat√≥an 8 GB RAM-mal √©s 256 GB t√°rhellyel fog megjelenni, de t√∂bbek k√∂z√∂tt m√°s funkci√≥kat is kapunk.

Nokia X21 PureView

Nokia X21 PureView

Az √©v elej√©n a HMD Global bejelentette, hogy a tov√°bbiakban nem gy√°rt z√°szl√≥shaj√≥ kateg√≥ri√°ban Nokia okostelefonokat. A Nokia, ink√°bb arra √∂sszpontos√≠t, hogy ‚Äěvalami eg√©szen m√°st‚ÄĚ adjon a felhaszn√°l√≥knak.

√Āll√≠t√≥lag, a HMD Global egyik k√∂vetkezŇĎ Nokia okostelefonja, az X21 PureView, vagy az X21 5G lesz. A Nokia X20 ut√≥dj√°nak l√°tsz√≥ X21 fel√©p√≠t√©se, egyszerŇĪbb mint elŇĎdje eset√©ben. Nincs semmilyen √°tv√°nyosan kidolgozott kamerah√°z.

Ez helyett az X21, olyan kamerah√°zat kapott, amely nem n√©zne ki j√≥l, egy √ļj Moto G sorozat√ļ okostelefonon. √Āll√≠t√≥lag a HMD Global 64 MP-es elsŇĎdleges, 13 MP-es ultrasz√©les √©s ToF kamera√©rz√©kelŇĎket tartalmaz.

A Nokia X21 PureView és a Zeiss

A PureView √©s a Zeiss m√°rkajelz√©s, a kamerah√°zon is megjelenik. B√°r nem vil√°gos, hogy ezek hogyan kapcsol√≥dnak majd a k√©sz√ľl√©k kamerafunkci√≥ihoz.

M√≠g az X21 PureView elŇĎlapi kamer√°j√°nak r√©szletei egyelŇĎre nem ismertek, a pletyk√°k szerint a k√©sz√ľl√©k egy 6,7 h√ľvelykes OLED panelt kap, amely 120 Hz-es k√©pfriss√≠t√©sre k√©pes. V√©lhetŇĎen a nagy kijelzŇĎ, 1080p felbont√°st is k√≠n√°l majd.

Az X21 5G 5000 mAh-√°s akkumul√°tort, √©s Snapdragon 695 5G lapkak√©szletet tartalmaz. Az @nlopt70 nevŇĪ felhaszn√°l√≥ azonban √ļgy v√©li, hogy a HMD Global ez helyett egy m√°sik 5G lapkak√©szlettel k√©sz√ľlhet, a Snapdragon 480 Plus-al. ez aonban, k√∂r√ľlbel√ľl egyharmad√°val lassabb, mint a Snapdragon 695 5G.

Ezenk√≠v√ľl a Nokia X21 PureView, v√°rhat√≥an k√©t mem√≥riakonfigur√°ci√≥val lesz el√©rhetŇĎ. Az egyik v√°ltozat, 6 GB RAM-mal √©s 128 GB t√°rhellyel rendelkezik majd, m√≠g a m√°sik, 8 GB RAM-ot, √©s 256 GB t√°rhelyet kap majd. Azonban egyelŇĎre nem tudni, hogy a HMD Global, mikor jelenti be a k√©sz√ľl√©ket. Azt sem, hogy mennyibe ker√ľl majd a k√©t mem√≥riakonfigur√°ci√≥.

Forr√°s
Ugrás a tetejére ‚ÜĎ