Mobil hírek OnePlus 10T 5G

2022 augusztus 10

0

OnePlus 10T 5G a leggyorsabban tölthető telefon

Reklám

OnePlus 10T 5G

A telefon 6,7 ​​hüvelykes, 120 Hz-es AMOLED kijelzőt kapott

A OnePlus hivatalosan is bejelentette a OnePlus 10T 5G-t, A cég, utolsó zászlóshajójának számító okostelefonjával ellentétben, ez a mobiltelefon a megjelenéstől kezdve, széles körben elérhető lesz az Egyesült Államokban is.

Az új készülék sok olyan funkcióval rendelkezik, mint a OnePlus 10 Pro. Beleértve ugyanazt a kialakítást, a méreteket és a 6,7 ​​hüvelykes, 120 Hz-es AMOLED kijelzőt. A fő különbség azonban az, hogy a OnePlus eltávolította az értesítési csúszkát. Ezt a lépést azért kellett megtennie, hogy 15 antennának adjon helyet, a stabilabb Wi-Fi- és mobilkapcsolatok érdekében. Mindezt, függetlenül az eszköz tájolásától.

Abban a döntésben, hogy a Oneplus lemondott az értesítési csúszkáról, az is szerepet jtszott, hogy így nagyobb akkumulátort tudotak a 10T 5G-be helyezni. Így a telefon akkumulátorkapacitása, 4800 mAh-ra nőtt. Minden OnePlus 10T 5G, 160 W-os SuperVOOC tápadapterrel, és USB-C-kábellel érkezik. Így, ez a mobiltelefon 150 W-os töltést tud felvenni, ha 220 V-os, vagy nagyobb feszültségű aljzathoz csatlakoztatja.

A OnePlus 10T 5G töltése

Mindössze 10 percnyi 125 W-os SUPERVOOC töltéssel azt láttuk, hogy a telefon teljes akkumulátor-élettartam 52%-át képes feltölteni. És 19 perc alatt teljes töltést kaphat. Furcsa módon, minden töltési szuperképessége ellenére ez a telefon, egyáltalán nem támogatja a vezeték nélküli töltést.

Az újabb Snapdragon 8+ Gen 1 chipnek köszönhetően, a készülék feldolgozási és grafikus teljesítménye is kiváló. Az alapmodell 8 GB RAM-ot tartalmaz, de van egy nagyobb kapacitású, 16 GB-os verzió is. Ez utóbbi, akár 35 alkalmazást is képes betölteni a gyorsítótárba, a gyorsabb multitasking érdekében.

OnePlus 10T 5G

Az elsődleges kamera mostantól 50 MP-es nagylátószögű kamera

A OnePlus egy kicsit remixelte is, a 10T 5G kameráit. Az elsődleges kamera mostantól 50 MP-es nagylátószögű kamera, Sony IMX766 érzékelővel. ez az érzékelő, néhány olyan készülékben is megtalálható, mint például a Nothing Phone, és az Asus Zenfone 9.

A telefon többi hátlapi kamerája egy 8 MP-es, széles látószögű kamerából és egy 2 MP-es makró kamerából áll. Ez a készülék természetesen elhagyja a dedikált teleobjektív kamerát. Ezért a zoom kamera, ezen az eszközön teljesen digitális.

A OnePlus 10T 5G ára 649 dollártól kezdődik 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. A felső kategóriás 16 GB RAM-al és 256 GB tárhellyel, 749 dollárba kerül. A OnePlus legújabb zászlóshajójának előrendelése szeptember 1-jén kezdődik, és Szeptember 29-től lesz széles körben elérhető.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑