Mobil hírek Oppo Reno 8

2022 május 9

0

Oppo Reno 8 a Geekbench-en

Reklám

Oppo Reno 8

Az Oppo Reno 8 megjelenése a hamarosan itt lehet mivel, szemfüles mobilosok a Geekbench-en találták meg, az okostelefont. A talált információk felfedik a telefon várható specifikációját.

A telefont, nyolcmagos processzorral és 8 GB RAM-mal készül megjelentetni, a gyártó. A készülék, várhatóan a Reno 8-as sorozat, legújabb tagja lesz. A cég a feltételezések szerint, 2 új telefont dob ​​piacra a 8-as sorozatban. Ezek, a Reno 8 Pro, és a Reno 8 Lite.

Amint arról a MySmartPrice beszámolt, az Reno 8-at PGAM10 modellszámmal találták meg. Az okostelefon, 712 pontot ért el az egymagos tesztelés során. A többmagos tesztelés során, 2385 pontot kapott a készülék. A lista azt sugallja, hogy a hamarosan megjelenő telefont, Snapdragon 7 Gen 1 processzor hajthatja meg. Ugyanez alapján azt is tudhatjuk, hogy 8 GB RAM-ot kap a készülék. Azonban, a háttértárak méretéről, semmilyen információt nem találhatunk.

A kiírás szerint a telefont a „Taro” kódnevű lapkakészlet hajtja. A nyolcmagos processzor négy nagy teljesítményű magot, valamint négy energiahatékony magot tartalmaz. A Taro, a Snapdragon 7 Gen 1 lapkakészlet lehet, ami várhatóan a Reno 8 sorozattal jelenik meg először. A lista azt sugallja, hogy a processzor maximális órajele 2,36 GHz lesz.

Továbbá a készülék, várhatóan az Android 12-es operációs rendszert fogja megkapni. Megjegyzendő, hogy az Oppo még nem tett bejelentést az Reno 8 megjelenéséről.

Az OPPO Reno 8 várható specifikációi

Az OPPO Reno 8 várhatóan 6,55 hüvelykes OLED kijelzővel érkezik, amely 120 Hz-es frissítési gyakoriságra képes. A telefon, állítólag 4500 mAh-s akkumulátort kap, ezt 80 W-os gyorstöltéssel is tölthetjük. A telefon LPDDR5 RAM-mal, és UFS 3.1-es háttértárral rendelkezik.

Ha már a kameráknál tartunk. A telefon hátulján, valószínűleg hármas kamerarendszer lesz. Az elsődleges kamera egy 50 MP-es Sony IMX766 érzékelővel lesz ellátva. Másdolagosnak egy 8 MP-es ultraszéles kamerát, és egy 2 MP-es makró érzékelőt kapunk.

Az előlapon, várhatóan egy 32 MP-es kamera lesz, a videocsevegéshez és a szelfikhez. Sőt, a telefon kijelzőbe épített ujjlenyomat-érzékelővel is rendelkezik majd.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑