Oppo telefonok OPPO Reno 9

2022 november 9

0

OPPO Reno 9 sorozat, hamarosan indul

Reklám

Az Oppo Reno 9 sorozata, hamarosan debütál Kínában. A gyártó, a tervek szerint három új okostelefont mutat be a kínálatában. Köztük lesz a Reno 9, a Reno 9 Pro, és a Reno 9 Pro+ is.

Sőt, a Reno 9 sorozata már januárban megérkezhet, Indiába. Ugyanúgy, mint annak idején, a Reno 7-es sorozata.

Bár a bevezetés körüli részletek, és a Reno 9 sorozat specifikációi még mindig nem állnak rendelkezésre, egy újonnan kiszivárgott hír felfedi a csúcskategóriás Oppo Reno 9 Pro+ 5G specifikációit. A Reno 9 Pro+ 5G, a tavalyi Reno 8 Pro+ 5G utódja lesz.

A Digital Chat Station által ismert kínai tippek szerint, az Oppo Reno 9 Pro+-t a Snapdragon 8+ Gen 1 SoC hajtja majd, nem pedig a következő generációs Snapdragon 8 Gen 2 chipet. A telefon, állítólag 4700 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, és 80 W-os töltést.

Ezenkívül a kiszivárgás azt is megjegyzi, hogy a Reno 9 Pro+ ívelt kijelzővel fog rendelkezni, feltételezzük, hogy OLED panel lesz 120 Hz-es frissítési gyakorisággal. Sőt, a tippadó megjegyzi, hogy a Reno 9 Pro+ kijelző alatti optikai ujjlenyomat-olvasóval érkezik. A készülék várhatóan üvegházzal, fém kerettel rendelkezik.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑