Mobil hírek Oppo Reno7 Lite 5G

2022 április 27

0

Oppo Reno7 Lite 5G

Az Oppo Reno7 Lite 5G-t, Április elején mutatták be. A készülék, Snapdragon 695-ös lapkakészletet kapott. A Qualcomm Snapdragon 695 5G egy gyors, középkategóriás ARM-alapú lapkakészlet, amely többnyire Androidos táblagépekhez, és okostelefonokhoz készült. 8 db 64 bites, Kryo 660-as magot tartalmaz.

A telefon neve, leginkább az európai piacokon lesz megtalálható, Ázsiában Oppo Reno7 Z 5G néven lesz bevezetve.

A Rainbow színű változatnak, gyönyörű dizájnja van. Úgy játszik a fénnyel, hogy a színek különböző szögekből nézve, eltérőek.

Oppo Reno7 Lite 5G

Oppo Reno7 Lite 5G

A készülékhez 33 W-os töltőt, és az ahhoz megfelelő kábelt kapjuk. A Reno7 Lite, egy lenyűgözően könnyű készülék. Lapos oldalakkal, és 6,43 hüvelykes képernyővel rendelkezik. Ez, könnyen kezelhetővé teszi.

A telefon kijelzője AMOLED, és az ujjlenyomat-olvasót a képernyő alá helyezték. A bekapcsológomb lapos maradt, de csak a telefon tápellátására, és a Google Assistant felébresztésére szolgál, ha hosszabban nyomva tartjuk.

Az Oppo, 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel szállítja a telefont de ebből, alig több mint 100 GB áll rendelkezésre a felhasználók számára. A többit a rendszer foglalja el.

A Reno7 Lite 5G, hibrid foglalatba helyezi a microSD-kártyákat. Emiatt, vagy egy második SIM-kártya, vagy a memóriakártya között kell választanunk.

A kamera kialakítása, a Reno7-es sorozatára jellemző. Két kiálló, kör alakú lencsét találunk, egy téglalap alakú szigeten belül. Itt, csak a fő lencsék állnak ki. Ezek a lencsék, a szokásosnál jobban kidudorodnak mert az Oppo, gyűrűs lámpákat helyezett el a lencsék kávája alá. Ezt a funkciót, Breathing light-nak hívják. Orbit light néven is forgalmazzák, és értesítési lámpaként is működik.

Az Oppo Reno7 Lite 5G kamerája

Oppo Reno7 Lite 5G

Oppo Reno7 Lite 5G

A telefon elsődleges kamerája, egy 64 MP-es, nagyfelbontású kamera. A kameraszigeten találunk még egy mélységérzékelőt, és egy makrókamerát is. A gyártó reklámanyagai szerint, ezzel a makrókamerával, akár 4 cm-es távolságból is készíthetünk képeket.

A sajtóanyagokban azt állították, hogy „különböző színekben villoghat, a különböző beállításoktól függően”, és akár 50 000 órán keresztül világíthat. 2 órányi villogó fény mindössze a 4500 mAh-ás akkumulátor, 1%-át veszi igénybe.

Ez aligha fogja érdemben csökkenteni, a telefon üzemidejét. Ezt az állítást, a használat során fogja megtudni, a felhasználó.

Az Oppo Reno7 Lite 5G Európában, körülbelül 400 euróba kerül. Ez, valamivel magasabb, mint a thaiföldi Reno7 Z ára, ami 320 eurónak felel meg.

Forrás




Ugrás a tetejére ↑