Mobil hírek Oneplus logó

2022 augusztus 20

0

Összecsukható OnePlus telefon zsanérmechanizmusa

És még az is előfordulhat, hogy az OnePlus Fold mechanizmusa, megegyezik az OPPO Find N szerkezetével.

Amit tudni kell:

  1. A OnePlus vezérigazgatója és társalapítója, Pete Lau egy összecsukható telefonról súgott.
  2. A OnePlus vezetője képeket osztott meg, egy összecsukható eszköz csuklópántjának tűnő mechanizmusról.
  3. A OnePlus Fold híre, az OPPO Find N tavalyi debütálása óta járja a köröket.
  4. Míg jelenleg a Samsung uralja az összecsukható okostelefonok versenyét, más gyártók is felzárkóznak. A Xiaomi, és a Motorola a közelmúltban bemutatta saját telefonjait. És úgy tűnik, hogy a OnePlus is betör, az összecsukható szegmensbe.

A OnePlus Fold ról szóló pletykák, tavaly év elején kezdtek el terjedni. Néhány hónappal azután, hogy az OPPO Find N elindult a Samsung Galaxy Z Fold 3 ellen. Mióta ezek a pletykák először megjelentek, egyetlen kiszivárogtatás sem mutatta meg, hogyan néz ki az új összehajtható telefon.

Most a OnePlus vezérigazgatója és társalapítója, Pete Lau a Twitteren megosztott egy olyan zsanérszerkezetet, ami egy összecsukható eszköz mechanizmusának tűnik.

Kíváncsiak vagyunk, mi lesz a készülék igazi neve. A tweet azonban egyfajta további megerősítés arra vonatkozóan, hogy készül a OnePlus összecsukható eszköze is. Az összehajtható OnePlus létezése már nem titok, miután a OnePlus szoftver vezetője, Gary Chen tavaly februárban megerősítette, hogy a vállalat beszáll az összehajtható telefonok versenyébe.

Áprilisban egy tippadó azt állította, hogy a OnePlus összecsukható készüléke az OPPO Find N-re épül. Ez nem teljesen meglepő, mivel az OPPO és a OnePlus egyesítette kutatási, és fejlesztési részlegeit. Biztosak lehetünk benne, hogy a OnePlus esélyese a legjobb összecsukható telefonra, a Find N újrafeldolgozott változata lesz.

Remélhetőleg a OnePlus Fold, szélesebb körben elérhető lesz, mint az OPPO összecsukható eszköze. Harish Jonnalagada szerint, a OnePlus összehajtható 2023-ban fog megjelenni, mivel a vállalat jelenleg a szoftverproblémák megoldására, és a költségvetési és középkategóriás szegmensben elfoglalt pozíciójának megszilárdítására összpontosít.

Forrás




Ugrás a tetejére ↑