Oppo telefonok Oppo Find N2 Flip

2023 m√°rcius 17

0

Az Oppo Find N2 Flip-et a Galaxy Z Flip 4-hez hasonlították

A marketing egy olyan korszakba l√©pett, amikor az √ļj term√©keket gyakran a megl√©vŇĎ term√©kekkel val√≥ √∂sszehasonl√≠t√°s r√©v√©n n√©pszerŇĪs√≠tik. Az Oppo nemr√©giben hasonl√≥ megk√∂zel√≠t√©st alkalmazott, √©s k√∂zz√©tett egy vide√≥t a Twitteren, amelyben az √ļj Oppo Find N2 Flip-et egy m√°sik flip telefonnal hasonl√≠totta √∂ssze, amely a Galaxy Z Flip 4 volt.

Oppo Find N2 Flip hajt√°s teszt

Oppo Find N2 Flip hajt√°s teszt

A vide√≥ban a m√°sik telefon, az ‚Äěegy√©b telefon‚ÄĚ c√≠mk√©vel volt l√°that√≥ de, annak a megjelen√©se el√©g erŇĎteljesen hajaz, a Samsung Galaxy Z Flip 4-re. Ennek megfelelŇĎen elmondhatjuk, hogy az Oppo √∂sszehasonl√≠totta a Samsung Galaxy Z Flip 4-et, √©s az Oppo Find N2 Flipet √ļgy, hogy mindk√©t telefont 216 000-szer hajtogatta √∂ssze.

Az eredm√©nyek azt mutatt√°k, hogy a Samsung Galaxy Z Flip 4 gyŇĪrŇĎd√©se, a t√∂bbsz√∂ri hajt√°s ut√°n nagyon feltŇĪnŇĎv√© v√°lt, m√≠g az Find N2 Flip-n√©l ez a ter√ľlet v√°ltozatlan maradt.

B√°r ez a teszt r√°vil√°g√≠t az Find N2 Flip lehets√©ges elŇĎnyeire, negat√≠van befoly√°solhatja a Samsung Galaxy Z Flip 4 elad√°sait.

Itt látható, a Oppo Find N2 Flip összehasonlító videója:

A The Tech Outlook szerint az Oppo, v√©gre Indi√°ban is bemutatta, a Find N2 Flip telefont. Mindezt h√°rom h√≥nappal a k√≠nai megjelen√©se √©s n√©gy h√©ttel a glob√°lis megjelen√©se ut√°n. Alapszinten a Find N2 Flip a Samsung Galaxy Z Flip 4-hez k√©pest nagyobb fedŇĎk√©pernyŇĎje miatt tŇĪnik, k√≠v√°natosabb telefonnak.

A Find N2 Flip 3,26 h√ľvelyk sz√©les a fedlapon elhelyezett k√ľlsŇĎ k√©pernyŇĎje, m√≠g a Samsung Galaxy Z Flip 4-nek, csup√°n 1,9 h√ľvelykes sz√©les, ugyanez a kijelzŇĎje.

M√≠g egyik oldalon az Oppo Find N2 Flip-nek 4300 mAh-√°s, addig a Samsung Galaxy Z Flip 4 3700 mAh-√°s akkumul√°torral rendelkezik. Ami a kamer√°kat illeti, az Find N2 Flip dupla h√°tlapi kamer√°val rendelkezik. Az elsŇĎdleges kamer√°ja egy 50 MP-es √©rz√©kelŇĎvel ell√°tott kamera, a m√°sodlagos pedig, egy 8 MP-es ultrasz√©les l√°t√≥sz√∂gŇĪ kamera.

A Samsung Galaxy Z Flip 4-es, szint√©n kettŇĎs h√°tlapi kamer√°val rendelkezik. Ezek egy 12 MP-es sz√©lesl√°t√≥sz√∂gŇĪ, √©s egy 12 MP-es ultrasz√©les l√°t√≥sz√∂gŇĪ kamera. A kamer√°kat illetŇĎen az egy√©ni ig√°nyek azok, amelyeken m√ļlik, hogy kinek, melyik telefon felel meg jobban az haszn√°lati szokŇĪ√°sainak.

Forr√°s
Ugrás a tetejére ‚ÜĎ