Oppo telefonok Oppo Find N2 Flip

2023 március 17

0

Az Oppo Find N2 Flip-et a Galaxy Z Flip 4-hez hasonlították

Reklám

A marketing egy olyan korszakba lépett, amikor az új termékeket gyakran a meglévő termékekkel való összehasonlítás révén népszerűsítik. Az Oppo nemrégiben hasonló megközelítést alkalmazott, és közzétett egy videót a Twitteren, amelyben az új Oppo Find N2 Flip-et egy másik flip telefonnal hasonlította össze, amely a Galaxy Z Flip 4 volt.

Oppo Find N2 Flip hajtás teszt

Oppo Find N2 Flip hajtás teszt

A videóban a másik telefon, az „egyéb telefon” címkével volt látható de, annak a megjelenése elég erőteljesen hajaz, a Samsung Galaxy Z Flip 4-re. Ennek megfelelően elmondhatjuk, hogy az Oppo összehasonlította a Samsung Galaxy Z Flip 4-et, és az Oppo Find N2 Flipet úgy, hogy mindkét telefont 216 000-szer hajtogatta össze.

Az eredmények azt mutatták, hogy a Samsung Galaxy Z Flip 4 gyűrődése, a többszöri hajtás után nagyon feltűnővé vált, míg az Find N2 Flip-nél ez a terület változatlan maradt.

Bár ez a teszt rávilágít az Find N2 Flip lehetséges előnyeire, negatívan befolyásolhatja a Samsung Galaxy Z Flip 4 eladásait.

Itt látható, a Oppo Find N2 Flip összehasonlító videója:

A The Tech Outlook szerint az Oppo, végre Indiában is bemutatta, a Find N2 Flip telefont. Mindezt három hónappal a kínai megjelenése és négy héttel a globális megjelenése után. Alapszinten a Find N2 Flip a Samsung Galaxy Z Flip 4-hez képest nagyobb fedőképernyője miatt tűnik, kívánatosabb telefonnak.

A Find N2 Flip 3,26 hüvelyk széles a fedlapon elhelyezett külső képernyője, míg a Samsung Galaxy Z Flip 4-nek, csupán 1,9 hüvelykes széles, ugyanez a kijelzője.

Míg egyik oldalon az Oppo Find N2 Flip-nek 4300 mAh-ás, addig a Samsung Galaxy Z Flip 4 3700 mAh-ás akkumulátorral rendelkezik. Ami a kamerákat illeti, az Find N2 Flip dupla hátlapi kamerával rendelkezik. Az elsődleges kamerája egy 50 MP-es érzékelővel ellátott kamera, a másodlagos pedig, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű kamera.

A Samsung Galaxy Z Flip 4-es, szintén kettős hátlapi kamerával rendelkezik. Ezek egy 12 MP-es széleslátószögű, és egy 12 MP-es ultraszéles látószögű kamera. A kamerákat illetően az egyéni igányek azok, amelyeken múlik, hogy kinek, melyik telefon felel meg jobban az használati szokűásainak.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑