Poco telefonok Poco C61 megjelenési dátum

2024 március 23

0

Poco C61 megjelenési dátum

Két nappal ezelőtt, egy a Poco C61-ről kiszivárgott hír óta, kevés fantázia szükséges elképzelni, ezt az olcsó telefonként megjelenő készüléket. A hírből nem derült ki az indulás dátuma, de időközben az is kiderült. A dátum, Március 26.

Ez az információ, a Poco indiai ágától származik, amely bejelentette, hogy ezt a telefont a jövő kedden, helyi idő szerint délben dobják piacra Indiában. Az értékesítés a Flipkarton keresztül történik.

Míg a Poco csak megerősítette, hogy a Poco C61 a tervezési szakaszban van, addig az X-en közzétett bejegyzésben azt mondta, hogy a készülék aranygyűrűvel, és üveg hátlappal érkezik. A Flipkart, promóciós oldalt hozott létre a weboldalán, amely megerősíti a mobil legfontosabb specifikációit. A telefon 90 Hz-es HD + hornyolt kijelzővel rendelkezik, 4 vagy 6 GB RAM-mal szerelik, és 5,000 mAh-ás akkumulátort tartalmaz.

Sem a Poco, sem a Flipkart nem részletezte a C61 specifikációs lapját. De, a legutóbbi szivárgásból kiderült, hogy ez egy átnevezett Redmi A3 lesz. Ez a készülék pedig, már elérhető Indiában. A forrás azt is állította, hogy a Poco C61 4 GB/64 GB-os modelljének ára 90 USD lesz Indiában, míg a 6 GB/128 GB-os verzió ára 100 USD lesz.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑