Mobil hírek POCO M5s színek, változatok, ár és dizájn

2022 szeptember 4

0

POCO M5, POCO M5s színek, változatok, ár és dizájn

Reklám

A POCO M5 és az M5s a tervek szerint, Szeptember 5-én jelenik meg, a nemzetközi piacon. A vállalat megerősítette a hardverspecifikációkat, és azok kialakítását is, a közösségi média platformokon.

Úgy tűnik, hogy a márka csak a szabványos POCO M5-öt dobja piacra Indiában de, az M5s-t nem. Amíg a néhány napon belüli megjelenésre várunk, a 91mobiles jóvoltából megismerhetjük, az árakat, változatokat, színeket és a megjelent renderképeket is.

A POCO M5 fekete, sárga és zöld színben, míg az M5s fekete, kék és fehér színben lesz kapható. Mindkét telefon tökéletes választás lesz az alacsony költségvetésű, és középkategóriás telefonok piacán. A POCO megerősítette, hogy az M5-ös MediaTek Helio G99 lapkakészletet, és a 90 Hz-es kijelzőt kapott.

POCO M5

POCO M5

POCO M5

Az M5 elülső részén, vízcsepp bevágás található a szelfikamera számára. A hangerőszabályzó, és az ujjlenyomat-érzékelővel ellátott bekapcsológomb, a telefon jobb oldalán található.

A telefon, bőr borítást kapott a hátlapon, ami nem csak kategórián belül teszi kiemelkedővé.

A hátlap felső részén egy nagy vízszintes ház található, amelyben három kameraérzékelő, és egy LED-es vaku található. A telefont zöld, sárga és fekete színválasztékban láthatjuk.

POCO M5s

POCO M5s

POCO M5s

Az M5s, más tervezési elvek szerint készült. Középen elhelyezett képernyőkivágás a szelfikamera számára, és vékony keretek minden oldalon.

A hangerőszabályzó, és az ujjlenyomat-érzékelővel ellátott bekapcsológomb ezen a telefonon is, a jobb oldalon található.

A hátlap ismerősnek tűnik a Redmi Note-sorozatú modellekről. Ezen a hátlapon van egy négyzet alakú modul, amelyben három kameraérzékelő, és egy LED-es vaku található. POCO márkajelzést is látunk gravírozva. A POCO M5s fekete, kék és fehér színben kerül értékesítésre.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑